Godmorgon nya vecka!

Allmänt


Jag längtar såååå tillbaka…

Ååååå vad jag saknar våra mysiga stunder på verandan i Thailand precis då vi stigit upp på morgonen…. Också saknar jag solen, värmen, beachen, maten ja – precis ALLT saknar jag. Får hoppas att det känns bättre att vara hemma om en stund !

Johanna hade jätte svårt att somna igår kväll så allt slutade med att hon och jag somnade i soffan och där vaknade jag sen med linser, smink, kläder kl. 05. ! så det förklarar min frånvaro på bloggen igår kväll 😉 och jag som skulle presentera vinnaren i tävlingen och allt… men jag hann bara välja ut några "finalister" efter att ha läst igenom alla bidrag (det var rekord många!) så idag ska en vinnare koras av de 17 jag valt ut. Tror Johanna får hjälpa mig att dra lott ! 🙂

Nu ska jag rulla håret och förhoppningsvis somnar Johanna sin nap snart. Klockan 12 ska vi iväg och träffa min bästa vän Kjersti och hennes nyfödda lilla prinsessa och det ska bli sååå mysigt .

Jag önskar dig en riktig pangstart på veckan ! och här kommer dagens:

"Vill vi bli lyckliga måste vi stå upp för oss själva"
/Ur En härlig bok.

Kram! ♥ 

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon nya vecka!”

 1. Mia says:

  Det tar väl ett tag att acklimatisera sig till det nya livet. Det blir nog bättre när ni packat upp allt och får rutiner och vardag i Norge!

 2. Anne_K says:

  Du får tänka på att det tog ju tid innan ni hade rutiner i Thailand så det tar ju ett tag att vänja om.

  Thailand finns alltid kvar så allt har ju sin tjusning!

 3. Felicia says:

  Ni kommer in i det snart igen. Om inte så fixar ju Johanna bokningen=)

 4. Mary says:

  Förstår hur du känner.. Lite jobbigt att komma tillbaks till vardagen. Hoppas du får en bra start på Midsommarveckan ändå! Kram Johanna

 5. Hoppas att ni har haft en härlig måndag!

 6. Amanda says:

  börjar bli nyfiken på tävlingen nu (;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *