Godmorgon nya vecka!


Jag undrar vad jag ska ta på mig idag…?  (Bild från Family Living).

Ny solig höstdag, ny spännande vecka & nya möjligheter att ta tag i sina drömmar ! 🙂

Den här måndagen startade kl. 07.15 av att Johanna kom in på sovrummet nästan exakt samtidigt som min väckarklocka ringde. Det märks verkligen att vi har "fått en extra timme" för jag känner mig ovanlgt pigg och det ser ut som att vi kommer oss iväg till dagis ovanligt tidigt 🙂

Min dag bjuder på jobb och i eftermiddag, efter dagis, kommer våra bästa vänner Kjersti & Sunniva på besök. 

Här kommer dagens:

"Alla våra drömmar kan gå i uppfyllelse, om vi har modet att hålla fast vid dem."

Nu fångar vi dagen ! 🙂

P.S Stort TACK kära bloggisar för att ni gett mig info om vilka nettbutiker som är era favoriter och vad ni önskar att ert "drömblad / magazin" för barn 0-3 år ska innehålla. Era svar är till stor hjälp för mig i mitt jobbuppdrag ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon nya vecka!”

 1. Nelly says:

  vilken härlig garderob! : )

  oh, va mysigt ni verkar ha haft det igår i pakren. o gott med våffla. äter det hellre än korv. : )

  kram

 2. Amanda says:

  Jag måste säga att jag verkligen beundrar dig och din blogg! Jag blir alltid så himla glad av att läsa den och titta på alla fina inspirerande bilder! Den bästa starten på morgonen är att läsa dina nya inlägg och känna hur hela dagen lyfts och blir fylld av positivitet, glädje och lycka! Tack för en underbar blogg!

  Kram Amanda

 3. a says:

  gillar din blogg hurru! 😀

 4. Emma says:

  fint skrivet:)

 5. Sue says:

  Härligt citat! 🙂

  Sugen på en ny bloggdesign? Har design utlottningar på min blogg. Spana in å kika ifall det är nått för dig kanske!

  Kram/Sue

 6. Saara says:

  Bilden är väldigt inspirerande!

 7. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK så jätte mycket för era kommentarer ! 🙂

  Nelly-

  Ja, våfflor vinner över varmkorv ! 🙂 Kram!

  Amanda-

  Tusen miljoner TACK för din trevliga kommentar! 🙂 Dina fina ord lyste verkligen upp min dag 🙂 Tack snälla du. Önskar dig en riktigt härlig vecka! Kram 🙂

  Kram på er allihopa ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *