Godmorgon nya vecka !


Se så fantastiskt FINA bilder Kimm tog igår ! Det ÄR verkligen skillnad på kvaliteten på de bilder man ta själv och de bilder en fotograf tar. Kimm är SÅ duktig ! jag är impad ! Ni ska få se FLER bilder då jag kommer hem från dagis.

Måndag = ny vecka och nya möjligheter och måndagar en dag då många ska påbörja något nytt så jag önskar alla er som har en "nystart" av någon form idag stort LYCKA TILL !!! 🙂

Min lilla darling väckte mig prick kl.07.30 och jag var så trött att jag fick anstränga mig för att komma på om det var söndag eller måndag idag? 😉   Och en bra sak är att jag inte har kvar den hemska värken i kroppen längre, nu är jag mest "slapp" och förkyld så det går åt rätt håll .


Mitt hjärta.

Idag ska jag svara på era kommentarer, presentera vinnarna av Kamille Mor & Barn och fixa med en del "jobbsaker" , men först: dusch, frukost & dagislämning.


Jag önskar att jag kunde ta lika FINA bilder själv…

Nu kickar vi igång den här veckan vänner ! 🙂   och tänk på att… :

"Av allt du har på dig är ditt ansiktsuttryck det viktigaste."

Le ! och var glad ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Godmorgon nya vecka !”

 1. Sötasöta Johanna, det bara lyser glädje och lycka om henne.

 2. Jag och fotbollsspelaren-

  Tack för din fina kommentar 🙂 Johanna var så glad över att få leka med Elsa igår . Önskar dig en underbar dag . Kram ! 🙂

 3. Ida says:

  Fantastiske bilder! Det er noe helt spesielt over dem som en fotograf tar – de får liksom frem de gode uttrykkene ! Har du sett bildene til Kelley Ryden?? De er helt utrolige !

  Ha en kjempefin dag du også – godt å høre at du er på bedringens vei! Solklem fra Ida

 4. Johanna är så ljuvlig

 5. Johanna blir verkligen bra på bild!

  Själv avslutade jag förra veckan med at köpa TVÅ nya objektiv till min kamera, så denna veckan ser jag framemot att kunna ta ännu bättre bilder än vad ag gör nu! 🙂

 6. Så söt hon är er lillsessa

  Hoppas ni får en bra start på veckan

  kramar

 7. Nettisens says:

  Superfina bilder på lilla Johannisen….

  Det blir sån skillnad när man tar bilder med en riktig systemkamera, själv använder jag min alldeles för sällan… (tycker det är jobbigt att släpa runt på… Men ska bli bättre.

  Kram och ha en fantastisk vecka.

  //Nettisens

 8. ia says:

  åh vilka söta bilder & ha en bra dag!

  fick som vanligt lite extra positiv energi när ja kom in här & tack för ditt lycka till! det behöver jag idag som ska starta min sista termin på uni i London efter en månads lov som jag njutit hemma i swe..

  ha en fin dag!

  love/ia

  magiskaia.blogspot.com

 9. Godmorgon!!

  WOW vilken bild kvalite!! Det va inga dåliga bilder och johanna är så söt!!

  happy Monday! kram

 10. Pernilla says:

  Vilken underbar lite sockervadds-tuss! Bilderna blir så levande och vilket hærligt væder oslo gav oss igår!

  Kram

 11. Godmorgon!!!

  Vilka fina bilder på sötaste Johanna. Hon e verkligen en fin liten tjej!

  Verkar som att ni hade en toppendag i oarken!

  Kram på er

 12. Madelene(L) says:

  Godmorgon.

  Vilka underbara bara bilder på Johanna. Hoppas att du känner dig bättre i dag. Idag skiner solen igen och det är så underbart Emma har studidag och sen kl 14.00 skall vi på utvecklingssamtal med Emmas fröken. Var rädd om dig.

  Kramis Madelene

 13. Anonymous says:

  Blogg tips: valjlycka.webblogg.se

  Med min blogg vill jag sprida positivt tänkande och att alla kan gå hur långt som helst, bara man har viljan!

  Sprid gärna min blogg, kanske till något som behöver uppmuntran i vardagen, eller bara något positivt att läsa!

  Ha en underbar dag!

 14. GuggiS says:

  Vilka kanonbilder på en jättesöt tjej =)

  Skönt att du slipper värken i kroppen! Nu är det bara att hoppas förkylningen ger med sig också =)

  Kramen!

 15. Charlotte says:

  URSNYGGA SKOR!

  http://www.niceshoes.se

  URSNYGGA & PRAKTISKA BARNSKOR/STÖVLAR

 16. den första bilden är underbar! =)

 17. Anonymous says:

  BARA ETT TIPS

  Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort i brevlådan som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)

  Passa på att bli medlem sålänge sidan knappt har några medlemmar. Det gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort, jag har redan ett presentkort på 200kr som jag kan använda på flera affärer som Gina, H&M, JC, Din sko m.fl!! och jag blev medlem för 3 dagar sedan!. 🙂

  http://www.freestreet.se/?r=5379

 18. Emma-Pemma says:

  Ljuvliga bilder! Så levande!!

  Hoppas ni får en bra start på nya veckan!

  //E.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *