Godmorgon nya vecka!

Allmänt

168397-1520
En snuvig Johanna sitter och morgonleker.

Eftersom mitt hjärta somnade ovanligt tidigt igår så vaknade hon redan strax efter kl. 7 idag och då var jag sååå trött (måste lägga mig tidigare) så vi har legat och myst & lekt i stora sängen fram till ganska nyss. Mysig start på dagen! 🙂

Nu ska jag hoppa i duschen och idag ska hjärtat på dagis en stund för nu var det länge sen sist.

Idag är det den 22:a oktober och det betyder att det är 2 månader och 2 dagar till julafton! Jag kommer att ha nedräkning till julen här på bloggen och ge er massor med jultips för vi har årets BÄSTA tid framför oss! 🙂

Jag önskar dig en strålande dag och här kommer dagens kloka & tänkvärda ord..:

"Det finns risker med allt man gör, men man riskerar mer genom att inte göra någonting."
/
Shirley Williams, ur "The friendship book".

Njut måndagen! 🙂

P.S måndagar är en perfekt dag att starta något nytt på… själv ska jag börja äta mer frukt fr.o.m. idag! 😉

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon nya vecka!”

 1. Mirva says:

  Gomorrn! Träffade en kvinna igår i bussen som hade åkt nästan 24 timmar med buss. Hon hade åkt ner från Luleå och skulle till Helsingborg. Aldrig skulle jag åka så många timmar med en buss…puh! Det räcker att man åker till Småland, hehe =) Kramis och ha en underbar ny vecka!

 2. Jenny J says:

  Godmargon Anna-Stina! Tusen tack för adressen till Hunky dory, nu vet jag var närmaste återförsäljare finns, och vet du… 10 minuter med bil så befinner jag mig på Väla köpcentrum (där jag är ofta)! Butiken Solo säljer Hunky dory kläder. Tänk.. man lär sig något nytt varje dag…… Tack igen för att du la tid och energi på att svara, och ge mig adressen. Du är snällast… Ha en fin dag! /Jenny

 3. Hanna says:

  Å vad jag ser framemot julen och allt som hör till, för julen är ju inte bara några dagar i december, för mig börjar det mkt tidigare än så, med alla förberedelser och MYS. Du verkar vara lika “jul-tokig” som jag , min man skämtar jämt om att jag börjar längta efter julen redan i augusti, men dagen efter nyårsafton längtar jag redan till sommaren! Ska bli jättekul att få följa dina julförberedelser och tips! Ha en underbar dag! Kram

 4. Jenny says:

  Hej Anna-Stina!!Måste säga det igen,LJUVLIG blogg o ja längtar så otroligt till vi får höra jultips!I år är en speciell jul eftersom min systers barn är med,alltid roligt att se deras förundran:) Sen till något helt annat,skall ni sälja lägenheten i oslo?Tar ni med katten till tailand?Önskar er en härlig semester där!!
  Kramar!!

 5. Angel says:

  Så söt liten tjej,hoppas hon blir frisk snart ta hand om er

 6. Kimj says:

  Oj vad leksaker 😀 Ha en bra dag! Kram KimJ

 7. Kjersti says:

  GOD DAG til dere, vennen 🙂 Adventstiden er den BESTE,we like!!!!
  Sees 17.30-blir kos 🙂
  klem fra Kjersti

 8. Jill says:

  Ha en fin vecka ni också. Är så mysigt med de små citaten du ger oss! Kram

 9. Sanna says:

  Ha en bra dag! 🙂

 10. AnnaStina says:

  Mirva-
  Haha 🙂 Ja, att ta sig från Luleå till Helsingborg med buss är då verkligen ingen lek! Om man gör en sån sak ska man ha massa tid över 😉 Då jag bodde i Stockholm körde jag bil hem till Luleå några gånger och det tar också tiiiiid, typ 13 timmar.. Jag minns att jag fick stoppa och shoppa “energy” drickor hela tiden för att hålla mig vaken.. Tokigt! Hoppas att du får en super vecka på skolan! Kram! 🙂
  Jenny J-
  Å, tack snälla du! Jag är bara glad över att jag kunde hjälpa till! 🙂 Hur gick det på shoppingturen? Hittade du toppen? Hoppas!! Kram! 🙂
  Hanna-
  Underbart att höra att det finns fler som är lika glada i julen som jag är! 🙂 Vi har ju bara den allra mysigaste tiden framför oss för det är ju faktiskt tiden fram till jul som allt händer, sen säger det bara “poff” också är det över. Så – vi får passa på att NJUTA förberedelserna! Kram! 🙂
  Jenny-
  Tack så jätte mycket! 🙂 Jag blir super GLAD över att du gillar min blogg! 🙂 Ja, julen blir ju något helt speciellt med små barn så jag förstår att du ser fram emot det. Själv LÄNGTAR jag efter att fira julen med Johanna, det blir fantastiskt! 🙂 Vi vet inte helt hur vi ska göra med vår lägenhet ännu så det får vi se.. Vi kanske hyr ut? Och “Gucci” måste vi hitta ett nytt hem till vilket känns lite små jobbigt.. han är ju min baby han också.. Men det fixar sig på något sätt, det vet jag! 🙂 Önskar dig en lovely tisdag! Kram 🙂
  Angel-
  Tack snälla du! 🙂
  KimJ-
  Ja, många leksaker blir det.. 😉
  Kjersti-
  Oh yes, detta är VÅR tid på året darling! Som vi ska pynta! 😉 God bedring!!! Kramar 🙂
  Jill-
  Å vad glad jag blir över att du gillar citaten. Jag tycker att det är så härligt med tänkvärda ord för man behöver stanna upp och tänka till ibland i vår stressiga vardag. Önskar dig också en underbar vecka! Kram 🙂
  Tova-
  Tack! 🙂
  Sanna-
  Tack detsamma! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *