Godmorgon onsdag !


Kata Noi beach 31 januari

Nu börjar vi äntligen att komma tillbaka till "normal" dygnsrytm här vilket känns lovely ! 🙂

Mitt hjärta väckte mig kl. 06.30 idag och det är helt OK , speciellt med tanke på att jag själv vaknade kl. 05.20 och undrade om det var morgon ? och samtidigt som jag undrade om det var morgon så kände jag att jag hade på mig alla kläder, sjal och smink… hmm.. jag somnade med andra ord bums ! efter Desperate Houswives (går på norska TV2 och jag låg i sängen och tittade) så det var bara att stå upp och klä av / tvätta bort och sedan krypa ner och sova igen.

Det känns som att det blir tidig lämning på dagis idag också för jag fixade matpakken redan igår kväll (korvstroganoff med ris) så idag kommer det att gå undan i svängarna 🙂


Mamma chillar och dotter sover….

Önskar dig en UNDERBAR dag och här kommer en dagens :

"Selv om du ikke starter dagen med et smil, er det likevel ikke for sent å begynne å øve til morgendagen."
/Ur boken "Smil".

Have a HAPPY day !!! 🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon onsdag !”

 1. Madelene(Landvetter) says:

  Godmorgon.

  Har lämnat min dotter på skolan och skall göra mig i ordning för att gå till jobbet.Ha en jätte härlig Onsdag för står att du längtar tillbaka till Thailand värme.Längtar efter värme nu en go vår och en varm skön sommar.

  Kram på er.

  Madelene

 2. REBECCA says:

  Godmorgon!

  Jag har jobbat natt,ska krypa ner i sängen nu, jätte skönt!! Måste barnen ha med sin egna lunch till dagis? Jag har hela tiden trott att det var mellis? Vilket jobb fröknarna måste ha… värma allas mat?

  Ha en bra dag!!

 3. Anna says:

  Ha en riktigt bra dag ni med 🙂

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Madelene-

  Jag önskar dig också en underbar dag ! 🙂 Tiden flyger fram och snart knackar sommaren på dörren! Kram ! 🙂

  Rebecca-

  Johanna måste ha med sig all mat hon ska äta dvs både lunch, frukt & mellis. Men frökarna har inte så mycket jobb med att värma mat för alla norska barn äter smörgåsar till lunch . Det är bara Johanna som har varm mat med sig ibland. (hon är den enda svenska där). Men – på torsdag får de faktiskt varm mat! 🙂 Sverige är FANTASTISKT när det gäller mat på dagis. ! (men det finns så klart privata dagis i Norge där barnen får mat varje dag). Happy onsdag ! Kram ! 🙂

 5. Nina says:

  Wow,vilken bild!! =) jag blir inte alls sugen på en utlandsresa nu ;)Trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *