Godmorgon onsdag!

Allmänt

168397-889
Mitt nyvakna hjärta tok busar redan. Hon ålar sig upp på kartongerna från presenterna igår och ligger sen där uppe och sprattlar med benen och skrattar 🙂 Och jag står brevid och checkar så hon inte ska ramla ner..

Nu är vi helt nyvakna och jag inser att jag M Å S T E börja gå och lägga mig tidigar än 01.30-02 för det är FÖR sent. Jag är sååå trött på morgongen…. Hjärtat vaknade vid kl. 5 i natt och ville ha mat och sen sov vi som sagt till nyss. Mysigt.! 🙂

Ska ta tag i dagen här nu. Solen skiner från en vackert blå himmel vilket gör att jag LÄNGTAR extra mycket till jag kan öppna balkongdörren och sitta där ute och mysa i morgonsolen..Jag hade sååå fint där ute förra sommaren med stora vackra olivträd, vita trämöbler och massa rosa blommor… Det här fasadearbetet var verkligen "bad tajming" eftersom de startade i mitten av maj och slutar lagom till hösten.. Men snart är de ju klara! 🙂

Hoppas att du har en underbar vecka och idag är det ju "lill lördag" så jag tycker att du ska hitta på något extra kul! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon onsdag!”

 1. Serena says:

  Vem behöver dyra tidningar när man kan titta in här och bli jätteglad och uppiggad och inspirerad! Jättebra blogg! Ser fram emot att få höra resten om när lillan kom till världen!
  Tack för en bra blogg, fortsätt skriva i massor!

 2. AnnaStina says:

  Serena-
  Åååå vad GLAD jag blev nu! 🙂 Är jätte trött men du fick mig PIGG! 🙂 Tack snälla du för ditt trevliga inlägg. Min önskan är att min blogg ska kännas som en trevlig tidning med en bra mix av “allt” vi tjejer tycker om så när du skriver precis DET så blir jag lycklig! 🙂 Jag lovar att fortsätt att skriva massor och senare idag ska jag berätta mer om när sessan kom till världen. Önskar dig en underbar dag! Kram. 🙂

 3. Angel says:

  Hahah känns som kartongerna är roligast för den lilla sötnosen henne får du hålla hårt som tonåring hehehe

 4. Evelina says:

  Usch va trist med balkongen! Jag njuter av att kunna sitta på vår med ett glas vin på kvällskvisten bland alla blommor…förstår att du saknar er!
  Hoppas att du och sessan får en underbar dag i solskenet!

 5. AnnaStina says:

  Angel-
  Ja du, jag kommer nog att följa med henne och sitta på ett café mitt emot barerna hon går på då 😉 *skratt*
  Evelina-
  Ja, det är helt förfärligt att vi inte kan gå ut på vår härliga balkong sedan i maj 🙁 Det är ju bara sååå mysigt att sitta där ute på soliga dagar och mysiga kvällar.. NJUT det du som kan!!!! 🙂 Vi hade en underbar dag idag och det hoppas jag att du också hade?! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *