Godmorgon onsdag!


Dagens tänkvärda.Ge inte upp dina drömmar p.g.a att vägen dit går saktare än du hoppats på…. för varje litet steg är ett steg i rätt riktning och en dag är du framme…!

Phuket onsdag kl. 15.10, sol och supervarmt.

Godmorgon darlings! Här kommer en V A R M hälsning från paradiset 🙂 Vi är hemma en stund för Johanna är sååå tröttis. Hon ligger framför barnTV i soffan och jag håller tummarna för att hon strax ska somna fast ojsan, nu står hon upp och säger att hon vill måla så nu sitter hon mittemot mig och målar med målarfärg 🙂 Ja, ja, jag har bestämt att den här dagen får bli en “softar/anpassar-sig” dag så det är ingen stress 🙂


Igår åkte semester-uniformen på igen: klänning /kjole från Lola (Surin Plaza, Phuket) och mina Havaianas.

Nu gick Johanna och la sig på soffan igen så jag håller tummarna att hon klarar att slappa av och sova för det skulle ge mig lite skön egentid i solstolen på terrassen tillsammans med nya In Style.


Idag runt kl.14.30. Jag chillar i en solstol vid poolen med semesterns 1:a Cornetto Royal Chocolate. Mums! ( man måste kasta i sig glassen här nere i värmen för den smälter blixt-snabbt 😉

Önskar dig en glad onsdag ! 🙂 


P.S Johanna sov då jag hade publiserat detta inlägg så nu blir det soft stund på terrassen fåör mig och det känns som att jag också kommer att sova en nap för jag sitter och somnar över tangentbordet…. zzz…

 

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon onsdag!”

 1. Ulrica says:

  Ååå, det ser ju ljuvligt ut vid poolen! Hoppas ni får en skön semester,välförtjänt är den helt klart! Jag längtar redan tillbaks till Gran Canaria där vi var i mars…tiden rusar iväg, så det gäller verkligen att leva NU!
  Ha en bra dag!
  Kram Ulrica

 2. Hmmm…. livet kan vara besvärligare. Ser fantastiskt härligt ut.

  Idag firar jag min lilla dotter som blir ett år!

  Må så gott & va rädd om dig
  Kram Camilla

 3. Kim says:

  Du har en sån otroligt söt blogg! 🙂

 4. Pethra C says:

  Ser helt underbart ut jämfört med regnet som faller här hemma hos oss. :o)

  Hoppas ni har (haft) en riktigt härlig dag!

 5. Hanna says:

  Gud vad härligt det ser ut_)

 6. cathrine says:

  Vad härligt! Efter vår resa till Bang Tao i julas så längtar både barnen och jag tillbaka! Njut av det goda livet!

  kram Cathrine

 7. Dinara says:

  Så härligt det ser ut! Jag längtar bara till Sommaren! Då är jag inte lika tjock om magen 😉 ha en skön semester. Kram

 8. Hej Miss Gizmolina!:-)
  Så härligt att få ta på sig klänning och havaianas igen! Men det är gott att se dina somriga bilder också. (här i norge är det grått och regnar idag).
  Jag och barnen ska åka till exotiska sverige och fira valborg! 😉 Ha det så himla bra!! Kram Alexandra

 9. Johanna says:

  Hoppas att ni får en helt underbar semester :-)!

 10. Det låter som ett ganska så angenämt problem att glassen smälter 😉 Här hemma hade den absolut inte smält alls! Grått, grått och grått. Men det kommer ju, det är det som är det underbara med våren! Det går ju åt rätt håll. Önskar er en fortsatt härlig dag. Ta hand om er. KRAM Lotta

 11. sandra says:

  Åh ja tack för den påminnelsen . . . . jag måste bege mig till Surin Plaza.
  Det finns en ny butik i Kata, den ligger mittemot ingången till Kata beach resort. En jätte fin butik med en massa fint.
  Ett tips om du har dom vägarna förbi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *