Godmorgon onsdag!

 

I senaste nr av Kamille Mor & Barn bjuder jag på en 4-sidig guide till “mitt” Phuket där jag tipsar om mina favorit beacher, restauranger, bästa shoppingen m.m. Så missa inte den om du ska resa till Thailand i vinter!

Godmorgon onsdag!

Idag hände det igen: jag vaknade före väckarklockan och när jag slog upp mina blå så smattrade regnet mot fönstret, hur mysigt som helst.. Det känns som att jag kommit in i en ny bra dygnsrytm eftersom jag lägger mig redan runt kl.24 så bye, bye nattskift 😉

Den här tiden på året längtar jag som mest till vårt andra hem i Phuket och vi planerar att resa dit ganska snart.. Har du någon resa bokad i vinter?  (bilden är från Kata Beach i juni)

Nu ska vi ta tag i morgonfixet här och sen måste jag ringa och boka tid hos läkaren. Är nämligen inte helt i form ännu och det stör mig, är inte van att inte vara på topp..

HAPPY onsdag sweeties! Och du – ta ett litet kliv mot dina drömmars mål idag… alla små steg  är ett steg i rätt riktning! You go girl!!! 🙂

♥  KrAmAr ♥

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Godmorgon onsdag!”

 1. Johanna says:

  Vi har inget planerat om vi inte sticker iväg på en weekend någonstans. Blir endera Asien eller USA då min sambo har mer ledigt under påsken. Jag vill så gärna tillbaka till USA :-)..

 2. Sara says:

  Vilken pepp den här bloggen är, love it! Hoppas du mår bättre snart, du som får oss läsare att må så bra 😉
  Kram Sara

 3. Sandra says:

  Jag och sambon åker till Vietnam om två veckor = ) Ska bli helt underbart skönt! Har vart i Thailand ett par gånger så det ska bli spännande att se likheter och skillnader.

  Kram

 4. cathrine says:

  Åhhh……det nummret skulle jag gärna vilja ha. Vi har bokat 2 veckor på Karon Beach över jul och nyår. Förra jul och nyår var vi på Bang Tao och älskade det. Innan vår resa mailade jag dig och frågade om shopping tips men fick inget svar. Hur får jag tag i tidningen? Jag känner tyvärr ingen i Norge. Jag läser din blogg minst en gång per dag och hade verkligen uppskattat dina tips.

 5. Wojtan says:

  Hej

  Vi planerar resa till Thailand i feb/mars och kommer vara borta 3 veckor.
  Vi bokar inget, utan hoppar på i sista sekund för att få ner priset.
  Längtar som attan efter värme nu när det är grått och trist i Göteborg.

  Hoppas att du kryar på dig ordentligt snart.

  Kram Åsa

 6. Tusen TACK för era fina kommentarer! 🙂 Det är verkligen härligt att ha en resa att se fram emot, eller hur?

  Ang. Thailand guiden så kan det hända att den dyker upp i något svenskt magasin så småningom… 😉 Men om den inte gör det så lovar jag att visa den här på bloggen senare då Kamille Mor & Barn inte är kvar ute i butikerna.

  KRAMAR!! 🙂 och TACK för krya-på-mig hälsningar, de värmer!

 7. Cathrine-
  Förlåt att jag inte svarade på ditt mejl.. Jag hinner tyvärr inte alltid med allt 🙁 Låter härligt med Karon Beach ! Min guide kommer antagligen att publiseras i ett svenskt magasin så då kan du få mina tips där! 🙂 Annars kommer jag att visa dem här på bloggen också längre fram… Men ett par snabba shopping-tips är: Central Festival (i utkanten av Phuket town), nattmarknaden i Phuket town och The Plaza i Surin. Trevlig resa! Kram! 🙂

  • cathrine says:

   Hej, Tack snälla för att du tog dig tid att ge mig några tips! Jag läser din blogg minst en gång per dag och har blivit smått beroende av den. Jag inspireras av dig och älskar att följa dig i din vardag. Tack för att du bloggar! Bästa hälsningar till dig och din lilla familj! kram

 8. Nettisens says:

  Hallojsan!

  Jag och familjen drar till Gran Canaria på måndag och det ska bli såååå nice…
  Håller igen lite extra nu med maten så man riktigt kan svulla där nere *längtar*

  Kram från Nettisens

 9. Anna says:

  Har länge drömt om att åka till Thailand. Hoppas det blir av under nästa år. Ska åka till Dubai om några veckor… Det är härligt att ha värmen och nya upplevelser att se fram emot i detta höstrusk.. 🙂
  Krya på dig!
  Kram

 10. Nettisen-
  Åh Gran Canaria reste vi till hela min uppväxt. Vi var där ca 2 gånger per år och jag hade t.o.m. min pryo (praktik) där då jag gick i skolan. Pryade som reseledare hos Atlas resor 🙂 Trevlig resa!! Kram! 🙂

 11. Jeanette says:

  Åh så perfekt med tips! Vi åker jan-feb en hel månads semester med blanka dagar!!
  Vi har aldrig varit i Thailand så det skall bli såå gott bara jag nu hinner bli frisk!
  Men låt oss veta om/hur vi kan ta del av bilagan!:-)
  Vi skall fira mannens stora dag i Bangkok kanske finns det ngn här som vet ett bra lite mer lyxigt hotell?
  Du är verkligen som en sådan där brus vitamintablett! Sprakande, bubblig och energigivande blir alltid glad när jag kikar in här!!
  Kram

 12. Lise-Lott says:

  Vi åker till Phuket på julafton o stannar i 4 veckor, sen blir det en sväng nån gång i maj också. Det är paradiset på jorden!

 13. Jane says:

  Hej, åh hade gärna läst din tips i Thailand, för oss som ej kan läsa tidningen, kan du inte gör ett inlägg om dina smultronställen?!

  Vore kanon, tack på förhand och grattis till en fab blogg. Kram J♥

 14. Hanna says:

  Jag bodde och studerade förra vintern 4 månader i Bkok Thailand så då blev det förstås också en hel del resande inom landet. Var två gånger i Phuket med blev nog lite stressad av att det är så otroligt turistigt överallt. Öarna utanför Phuket (t.ex. Raya Yai) var däremot sååå mycket vackrare och mycket tommare på turister.

 15. MARIAHS says:

  Hei:) Jeg har allerede kjøpt bladet og koser meg enda,ser gjennom det gang på gang.. Takk for et supert og inspirerende blad:)
  Digger det og håper dere fortsetter med mor og barn:) Ha en fin dag fortsatt

 16. sandra says:

  Hej !
  Ja vi planerar som alltid att åka till thailand. När vet jag inte . . . . jag gillar ju bäst att vara där mellan mars-maj. Då när vi sågs nere vid Nai Harn sist vid den perioden är bäst. Inte lika mycket turister.

  Ha en fortsatt trevlig vecka.
  / sandra

 17. Lisa 12a says:

  Halloj!, jag läser min blogg då och då. men mina föräldrar träffade din sambo för 2-3 veckors sen. Ha en bra dag!.

 18. Charlotte says:

  Tyvärr inte i vinter 🙁 Men nästa åker vi troligtvis dit! Kul med massa tips! Älskar thailand… har varit där 2 ggr… gärna fler 🙂

 19. Hej hej. Synd att din tidning inte finns i Sverige. Vi och mina två ungar ska njuta av värmen i Koh Lanta över två månader. Det blir skönt. Har du tips om spännande platser för mina pojkar i Phuket? Ha en trevlig dag!

 20. Miljoner TACK för alla kommentarer! 🙂 Det kan som sagt hända att min Phuket guide dyker upp i ett svenskt magasin så småningom och om det inte skulle göra det så kommer jag att presentera alla tips här på bloggen 🙂

  Jeanette-
  Tusen TACK för fina ord ang. min blogg. You make me happy!! 🙂 Jag har tyvärr inget speciellt hotell tips i Bangkok, jo ! vi bodde på ett snyggt design hotell sist vi var där, ska checka vad det heter. Återkommer!

  Sandra-
  Jag älskar också Phuket i låg sesongen, beacherna är som allra vackrast då! också är det en lyx att det är så stilla… Vi har varit där i april-maj flera år. Love it !!

  Mariahs-
  Åh vad glad jag blir! Tusen tack för fin feedback ang. Kamille Mor & Barn! 🙂

  Hanna-
  Det gäller att välja sina ställen i Phuket. Jag älskar lugnare beacher / ställen som Nai Harn & Kata Noi och håller mig undan turist-platster som Karon & Pathong…

  Önskar alla er som ska ut och resa en riktigt TREVLIG RESA !!

  KRAMAR ! 🙂

 21. CHIRRE says:

  jag åker iväg till singapore & filippinerna om 38 dagar, alltså den 17 december!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *