Godmorgon onsdag!

 

Phuket onsdag kl. 07.55. Solen vaknar… +28

Godmorgon fina bloggvänner!

Oj, vad trött jag var då lilla J tyckte att jag skulle stå upp runt kl.07…zzz… Dagens tips till alla er som inte har barn: NJUT av att få sova!!! och dagens note to myself: lägga mig tidigare!!!  😉

Vackert hem ur Sköna Hem. Jag gillar stilmixen….

En av de saker jag älskar med att vara här i Thailand är att jag kan gå rakt ut på terrassen – i januari – i bara nattlinnet och sitta under takfläktarna och blogga till ljudet av palmer som svajar i vinden. Lovely!

Fint med en vägg fylld av minnen.

Billy bokhyllan från IKEA är en utmärkt skohylla.

Idag startar dagis & skola upp på vår resort. Först var Johanna sååå klar för att börja där, men sen har hon ändrat sig och nu vet vi inte helt.. så vi tar det som det kommer. Det är ju inget must för henne att gå där, hon ska bara göra det om det är kul och om det är många barn där för vi är ju i Thailand för att kosa oss 🙂

Det vackra hemmet tillhör en fotograf och en fotograf + stylist.

Ska hoppa i duschen nu och sen tror jag att vi tar en tur till beachen efter att vi har tittat in på dagiset. Önskar dig en flott dag fylld av solsken!

HAPPY onsdag! 🙂

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon onsdag!”

 1. Johanna says:

  Underbara inredningsbilder!

 2. Reidun says:

  her var det mange fine ideer til innredning!!Nyt dagen og kos dere! Jeg nyter snøværet!!

 3. Sara says:

  Så himla härligt att kunna ha valmöjligheten med förskola eller inte. Antar att det blir ett must när ni kommer tillbaka hem, så då gör ni rätt i att bara göra som hon känner för 🙂

 4. Ms. Kidelin says:

  Spännande med dagis/skola utomlandds. Hoppas ni får en lyckad dag.

 5. Vera says:

  Nyter å lese bloggen din;)
  Når jeg lukker øynene hører jeg palmesus;)
  Tøft interiør du viser frem!
  ønsker deg en fortsatt fin tid der nede!
  KLEM Vera

 6. Ann-Lis says:

  Gillar att titta in här hos dig! Makes me feel good! 🙂

 7. Lisbeth says:

  Låt lilla J väcka papsen istället! Vi har ju alla barn, flera dessutom, så vi vet precis! 😉

 8. Malin says:

  Lisbeth, du kommenterar ofta angående Johannas pappa, var han befinner sig, varför han inte är där på julafton o.s.v…? Har följt bloggen några månader nu, och Gizmolina får alltid lite “pikar” från dig.

  Jag har också en man som jobbar mycket, och kan säga dig att det kan vara ganska jobbigt att få höra det från omgivningen, när det faktiskt fungerar för oss.

  Bara en tanke i all välmening.

 9. Sara says:

  Malin, Anna-Stina jobbar väl också väldigt mycket?

 10. Malin says:

  Sara,

  Ja, det vet jag väl att Anna-Stina också jobbar mycket, jag förstår inte vad du menar??

  Jag skrev inlägget för att jag känner igen de små “pikar” Anna-Stina får angående var hennes man befinner sig, och jag känner så väl igen detta, och vet hur det känns.
  Jag har också fått synpunkter från en del i omgivningen på att min man är hemifrån mycket.
  Och har även fått gå i försvar för hur vi har lagt upp vårt liv så det fungerar för oss.

 11. Sara says:

  Malin, du skriver att JIG jobbar mycket. Du kan väl omöjligt veta om dom jobbar lika mycket eller om han jobbar mer? A-S sitter ju ofta uppe på nätterna och jobbar, då är han kanske på resande fot på ett hotell någonstans och sover. Om du är nöjd med ditt liv så behöver du väl inte gå i försvar inför omgivningen?

  • Malin says:

   Sara,

   Läs vänligen mitt första inlägg, det var inte ens ämnat för dig.
   Jag har väl inte påstått att jag vet hur mycket någon jobbar??

   Jag ställde en fråga till Lisbeth om varför hon i flera inlägg verkar vilja “pika” JIG och därav indirekt även A-S huruvida han är närvarande i Johannas liv.

 12. Sara says:

  Malin, nej jag vet att det inte var riktat mot mej. Men precis som du ifrågasätter Malins kommentar så ifrågasätter jag din. Malins kommentar var väl inte ens ämnad för dej i så fall? Hon ställde en enkel fråga, det är inte samma sak som att pika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *