Godmorgon onsdag!

Allmänt

168397-2271
Här är vi utanför Mc.Donalds inne i Phuket Town. Jag tror det var i måndags vi var där ? men jag måste erkänna att jag börja blir lite dagvild så jag är inte helt säker.. 😉

Phuket kl. 11.35 onsdag 2:a januari

Äntligen!! får jag tillfälle att blogga igen! 🙂 Plötsligt gick det en hel dag utan bloggande för vi droppade att åka till resorten som har internet igår. Istället hade vi en heldag med shopping till lägenheten vilket kändes jätte skönt för nu längtar vi till vi har fått detaljerna på plats.

Idag är det onsdag och hjärtat sover sött i vagnen vid min sida men det är sååå varmt så hon klarar oftast inte att sova så länge före hon vaknar igen. Mitt emot mig sitter JIG och jobba och till vänster om mig badar & solar många vid poolen och ute på havet åker båtarna fram och tillbaka…

Solen skiner från en klarblå himmel och jag bara njuter 🙂

TACK så jätte mycket alla underbara läsare för era trevliga nyårshälsningar!! 🙂 Ni gör mig så HAPPY! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon onsdag!”

 1. Satu says:

  nyyyyfiken på vad ni shoppat för nått?

  vad blev det till lägenheten & till Johanna? Hittade ni säng och allt?

  Kram

 2. Babs says:

  Förlåt men jag kan inte låta bli.. språkfascist som jag är 🙂
  Heter det dagvild på norsk?

  På svenska heter det dagvill- som i rådvill:)

  Inte meningen att verka gnälla men jag kunde inte låta bli;)

  Jag läser din blogg varje dag, den har blvit min favorit ska du veta.
  Hoppas ni får ett fint 2008 och att du fortsätter att blogga… jag vill läsa!

  Kram från BARBRO i Sverige!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *