Godmorgon onsdag!

Allmänt

Mitt nya snygga halsband kommer från Creative Lounge (märke: Bohemian Luxury som de snygga ägarna till C.L. står bakom).

Godmorgon sweeties!

Idag känns det xtra skönt att det är en ny dag! och jag är faktiskt glad över att det är molnigt för då slipper jag känna solstress . Har nämligen en del att ta tag i eftersom de senaste dagarna varit så speciella… och idag, eller imorgon, ska jag ta med mig Johanna ner i byn och lägga blomster till minne av de som drabbats av den förfärliga katastrofen. Jag tycker föresten att det var fint av Måns att ta upp saken i gårdagens Allsång på Skansen som var det bästa jag sett! wow! så mycket BRA musik de bjöd på! 🙂

Halsbandet förgyller en enkel fest-topp / klänning och ett pluss för att det är så lätt (det ser ut att vara tungt…).

Carpe Diem girls!!  🙂

KrAmAR & kÄrLeK!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon onsdag!”

 1. casaofmia says:

  Vilken supersnyggt halsband men koftan/topen du har på dig är så fin, var kommer den ifrån?
  Trevlig onsdag

 2. gizmolina says:

  casaofmia-
  Tusen tack! koftan kommer från Odd Molly. Kram!

 3. Saga says:

  Kliar det? 😉

 4. LJ says:

  Vackert halsband! Har även sett i din blogg att du har ett jättefint pärlhalsband från Chanel 🙂 Minns du vad det kostade?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *