Godmorgon onsdag!

När jag kommer hem startar jag upp butiken fylld av news från bl.a. Odd Molly och dessa godbitar kommer att förgylla våren & sommaren.

Phuket onsdag kl.13.30. Klarblå himmel, SOL, +32 i skuggan.

Godmorgon mina solstrålar!

Idag startade jag dagen med att stå upp kl.5.45 för att säga Hej Då! till mormor & Hans som reste hem mot Luleå igen. Sen vaknade jag igen av att min lilla prinsessa hade tänt ALLA lampor på sovrummet och stod vid min säng och sa Stååååå UPP mamma! Hon är tyvärr ingen morgontjej som kryper upp i min säng och myser, istället är det omgående uppstigning som gäller 😉  (hoppas det vänder en dag…).  Nu ligger jag med min mac i en solstol vid poolen och J sitter och tecknar med fina Berit som är en granne till oss här på resorten.  Vi kör en soft dag idag efter många dagar på vift. Känns skönt!

Åhhh vad jag längtar till att få igång min nettbutik. Snart händer det!

Nej, nu måste jag jobba vidare på min bränna… så jag önskar dig en underbar dag fylld av positiva tankar & solsken ! Glad i dig! och tuuusen TACK för alla kommentarer! You make me H.A.P.P.Y. !! 🙂

Sooooliga Kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon onsdag!”

 1. Låter hur härligt som helst! 🙂

  Undrar när butiken öppnar igen? Jag ska till Oslo helgen den 20-21 och undrar om du har öppet då? 🙂

 2. Godmorgon, låter ju lite härligt med poolhäng 🙂

  När öppnar du igen???
  Har en Oslo helg inplanerad 27-29 januari och skulle så gärna villa se din butik!!

  Massa kramar

 3. Bente says:

  Gleder meg virkelig også til du får nettbutikk;-)

 4. casaofmia says:

  Vilka otroligt vackra odd molly bilder, blir så sugen på vår och sommar kram på dig

 5. Lena says:

  Så härligt att du alltid är så positiv!
  Sol och +32 grader låter underbart!!
  Idag är det packning som gäller för hela slanten 🙂
  Snart på väg …. Karon väntar …. lovely

 6. Reidun says:

  Ser ut som vi kan glede oss til vår og sommeren!!Blir spennende å se hva du har i butikken etterhvert…da blir det en Oslotur igjen…ha en strålende dag!!

 7. Johanna says:

  Vänta bara när hon är i tonåren, då är det mamma som får “sparka” upp henne 😉

 8. God eftermiddag kära miss G!
  Så mycket solsken bjuds det inte på här hemma idag… Grått, grått, grått och regn – risk för att temperaturen går under nollan finns… Då är det tur det finns soliga oaser där energi, inspiration och glädje flödar – Gizmolinas is no.1!
  Mycket fint som kommer till våren, ser det ut som. Jag ser verkligen fram mot vår & sommar!

  Det blir bättre med åren angående morgonpigga barn. Det blir åt andra hållet – att då vi övriga äter lunch kommer tonåringen upp för frukost, det trodde vi inte för en sådär 10-11 år sedan ( nu är han 16!) Ibland önskar man att de små hjärtegrynen kunde dela med sig lite av all den energi som finns i de små kropparna. Skruttarna!
  Njut soooolen och värmen!
  Kram
  Lena

 9. ISLANDSMAMMA says:

  Bränna låter alldeles underbart, känner mig vitare än vitt just nu….hihihii 🙂

 10. Maria says:

  Provar en sista gång med att be om att få några shoppingtips för Phuket:-) kram Maria

 11. Camilla Y says:

  Hej vännen!!

  Härligt att du har det så bra. Vi hade det fantastiskt i Florida. Hoppas du får ett underbart 2012!

  Många kramar

 12. Kristin says:

  Hei:) Gleder meg til du åpner nettbutikk!! Kommer du til å selge Love forever?

 13. Camilla says:

  Hej A-S!
  Gott Nytt Ár till dig och din familj!
  (lite försenat dá jag och min lilla familj har varit ute pá vift över julen och jag ej haft möjlighet att sitta framför datorn!)
  Máste ocksá säga att det ska bli sá roligt när du öppnar din web-shop!!! Farligt, men roligt!
  Nu ska jag sätta mig och läsa ikapp!!
  Stor kram //C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *