Godmorgon onsdag!

Allmänt

Godmorgon mina darlings!

Gud vad dagvill jag blir ! visst känns det som allt annat än onsdag idag? mer kanske som en måndag? typ. Men samtidigt så är det ju otroligt härligt att det är onsdag för då är det snart fredagsmys igen! 🙂

Vi girls sover gott här uppe i norr så vi är helt nyvakna och jag kan säga att det var liiite trångt att ligga 2 i en 90 säng i natt… lilla J drömde nämligen så hon kom tassande till mig någon gång mitt i natten och på den vägen blev det. Så – jag känner att jag har en rygg just nu 😉

Snälla, vackra bloggvän….jag blir SÅ glad om du går in hos This Is PR på Facebook: HÄR och klickar på saken “Hvilket høst antrekk liker du best” och LIKE min stylade outfit (den du ser på bilden # 17) för det vore så kul att vinna detta och jag kommer att dela med mig av vinsten med er bloggläsare i form av en bloggtävling. SÅ LIKE, LIKE, LIKE !!!!!  Tusen 1000 T.A.C.K.!

Ska ta och hoppa i duschen och ta tag i den här sooooliga dagen så jag önskar dig en looooovely onsdag !!! Kom ihåg : Be H.A.P.P.Y.! 🙂

PuSsAr & kRaMaR!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon onsdag!”

 1. Reidun says:

  Høres ut som dere koser dere!!Ha en strålende dag og nyt dagen!

 2. Sherin says:

  Har liket 😉 Var der selv, men hadde ikke tid til antrekk!

 3. Miss West says:

  Like button pressed! 🙂 Lycka till

 4. Lise says:

  Hei Anna-Stina;
  Et lite spørsmål til deg: Jeg så i et innlegg for en tid siden at du benytter flere typer/lukter av parfymen Clean…jeg har lyst til å bytte til “ny” lukt; og lurte derfor på hvilken av de som er din favoritt? Så bildet av dine store & små flasker. Er det slik at de største er 60ml og de minste 30ml? – eller finnes det enda mindre str.?
  Har “likt” deg, forresten – good luck!!

  • gizmolina says:

   Jag tycker absolut att du ska testa Clean ! Min # 1 av dofterna jag har är “Shower Fresh”. Använder den nästan varje dag och älskar den. Jag husker tyvärr inte om den stora är 60 ml för just nu är vi hemma i Luleå på besök och jag har endast med mig den lilla hit, den på 15 ml. Men ! den var en limited edition som såldes i en box med 2 andra dofter (de jag bloggat) på Gardemoen så den är nog inte så lätt att få tag i… Miljoner TACK för att du har likt min outfit !!! det sätter jag STOR pris på ! Önskar dig en lovely kväll ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *