Godmorgon onsdag!

Allmänt

Godmorgon mina solstrålar!

Jag är sååå trött då väckarklockan ringer….zzz….kanske för att jag sitter uppe och ser på dvd halva natten? 😉 Slog på The City igår och kom plötsligt på att jag ju visst sett denna serie tidigare. På dvd i Thailand, men då såg jag bara typ 3 episoder och utan text med lite dåligt ljud..  så – nu kör jag ny fresh start och jag gillade det jag såg igår !

Idag har jag en fullspäckad dag framför mig och det är ju redan onsdag! känns mer som tisdag? eftersom måndag var röd dag här i Norge. Lyxigt med kort vecka ! men, då gäller det samtidigt att vara xtra effektiv så att allt som ska göras blir gjort.

Nu pratar de om näthat på TV, tycker att det är B.R.A. att den debatten är igång för det är inte OK att mobba någon varken på nett eller i verkligheten. Jag tänker framför allt på alla unga tjejer & killar som växer upp med internet… en helt annan värld mot då jag själv var ung då vi inte ens hade mobiltelefon (crazy tanke!). Kom i håg: what goes around comes around… !  så – behandla andra som du själv vill bli bemött !

Nu kör vi onsdag girls !!! Sträck på dig och ta ett kliv mot din dröm…! Allt är möjligt!  Pepp, pepp !  🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Godmorgon onsdag!”

  1. Bra att det tas upp. Tråkigt att vissa tror sig må bättre av att klanka ner på andra. Att man dessutom som på nätet kan göra det anonymt och utan att egentligen känna personen på riktigt, gör det bara såå lågt.

    Se till och få din sömn, livsviktigt!
    Fina bilder på dig och Johanna i parken!

    Kram Tess

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *