Godmorgon onsdag!


Jag har kvar att visa er en del bilder från Luleå så idag blir det några stycken. Här är jag tillsammans med min bästis Lotta då vi var där på super trevlig middag fredag 18 juli. Lotta lärde jag känna då jag var ca 7 år och idag är hon tandläkare, fru,  och en fabulous mama till sina 3 fina barn.

Ny dag och nya härliga möjligheter! Och – nu gäller det att vi njuter juli´s sista dagar för strax kommer Augusti på besök och den månaden relaterar vi ju till "hösten" eftersom skolorna drar igång igen och alla semestrar är över så som sagt – NJUT lite extra idag och imorgon 🙂

Min lilla darling vaknade redan kl. 07.30 idag och eftersom det var i tidigaste laget för mig så har jag legat och småsovit lite i soffan när hon sett på morgonTV. Skönt! och välbehövligt för jag kom mig så klart inte alls i säng så "tidigt" som jag tänkte mig igår.


Se så fint Lotta hade dekorerat på bron (entrén) med blommor från trädgården och flytkoppar med thélys i.

Idag bjuder Oslo på en del moln och det känns faktiskt riktigt bra för då slipper jag känna stressen att vi borde gå ut och istället kan jag fixa på här hemma med gott samvete och det behöver jag för jag har en del på min "att göra lista".

Nu ska jag fixa hallonsmoothies här så jag avslutar med dagens:

"Det är du som skapar din egen framtid."
/Ur "En härlig bok".

Carpe Diem!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Godmorgon onsdag!”

 1. Mie says:

  så nydelig skjerf du har! hvordan er det du knyter det? Det ser så ekstra stort og kosete ut rundt halsen 🙂 klem Mie

 2. AnnaStina says:

  TACK snälla du 🙂 Jag bara ÄLSKAR dessa sjerf som jag har i flera färger. De kommer från ett Italienskt märke som heter "Jaliero Santi" och jag har shoppat mina på butiken "Mathilde" i Stockholm. Men – jag har hört att de ska finnas på "Benedicte Ferner" i Oslo också. Jag har först lagt sjalen runt nacken, så virat det ett varv och sen knytit det framtill 🙂 Kram! 🙂

 3. Monica says:

  Superfina blommor =)

 4. oil crisis says:

  Hello visit this page regarding oil crisis See You

 5. An electronic cigarette takes the form of some manner of elongated tube, though many are designed to resemble the outward appearance of real smoking products, like cigarettes, cigars, and pipes.

 6. sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 7. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 8. easy loans says:

  I always wished to be able to write on my website a little something like that. I typically don’t publish comments in personal blogs but your website forced me to, fabulous effort.…

 9. I am looking for a good interior design software, i found a couple but i am not sure what to get. What do you recommend?

 10. main page says:

  I’ve in no way imagined that it will develop into my habit to read blogposts since it is so much overpowering.

 11. Great stuff…I think you’ve made some truly interesting points.Keep up the good work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *