Godmorgon onsdag!

Allmänt

Godmorgon darlings!

Hoppas att du har sovit gott och att du är fylld av energi inför dagen?!

Själv är jag SÅ glad över att vi tog tillvara dagen igår och njöt s.o.l.e.n. för idag kan jag inte se den?…. den gömmer sig bakom moln och jag har en feeling av det snart landar regndroppar på marken. Men det är helt OK för idag är det  jobbdag på mig så det passar utmärkt att slippa känna solstress !

….

…  vitklänning + svarta stövlar = perfect match ! Så här meter jag gärna hösten.

 

Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder !!!

KrAm !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon onsdag!”

 1. Mikaela says:

  Hej hej! Jag älskar när du lägger in tänkvärda meningar i dina inlägg. Idag ska jag nämligen pyssla och göra egna canvas-tavlor. Så jag ska nog ta och trycka något av alla dessa på en av tavlorna som får pryda någon vägg här hemma. Tack för en väldigt inspirerande och peppande blogg 🙂 Kram

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 T.A.C.K. för din fina kommentar och peppade feedback! 🙂 Nu gjorde du min morgon ska du veta ! Stort lycka till med canvas tavlorna ! blir helt säkert super snyggt ! Kramar !

 2. casaofmia says:

  Åååå vilken snygg outfit, vill ha! kram

 3. Reidun says:

  Dagens ord er viktige å tenke over!!!!De er viktige.. ja solen må nytes når den er her for været skifter jo så fort..så stilig dagens outfit er!!ønsker deg en fin dag!!
  Venter du høstens varer nå…blir spennende å se.

  • gizmolina says:

   Enig ! de är viktige å tenke over. ! Ja, idag fick jag en härlig leverans och jag vet att mer är på väg …. så snart är butiken fylld av höst news. Önskar dig också en riktigt riktigt fin dag ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *