GODMORGON ONSDAG!

Allmänt

Gooodmorgon sweeties!

Känns som tisdag, men är ju onsdag, och det regnar som bara det. Men vad gör väl det?  Jag ska oavsett jobba inne på kontoret i dag så jag kan faktiskt tycka att det är lite mysigt 🙂  Och på tal om jobb så skulle jag egentligen vara på en inspirerande pressefrukost med Morris just nu men jag fick det tyvärr inte till….och det är ett event med Bik Bok / Never Denim också nu kl.09. Åhhh vad jag önskar att jag kunde vara överallt på en gång !

Men, guess what? Igår sick jag ä.n.t.l.i.g.e.n. lagt in alla super duper snygga smycken som jag fått in i webshopen och jag kör dessutom frifrakt så check it out !  🙂

De här har jag på mig nästan varje dag… tycker att just dessa 2 halsband är en perfect match! och de passar perfekt till Sissy Solid från Line of Oslo som jag fotat de på.  Har kvar några få i webshopen och bjuder dig på -30% rabatt på blusen I DAG (!!!) , så klick, klick

Matchar halsbanden med detta ursnygga armband.  Just l.o.v.e. it ! Du hittar alla smycken under nyheter + Goodhabit i webshopen

Nu är det full fart framåt som gäller här ! 🙂

Önskar dig den bästa dagen!!!

KrAmAr !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GODMORGON ONSDAG!”

  1. Amelie says:

    Hej du fina inspirerande tjej!
    Tur att du finns och ger oss sol och inspiration

    • Men gud vilken underbar kommentar att få på en regnig onsdag! Tusen miljoner T.A.C.K. !!! 🙂 You just made my day !! Önskar dig också en fantastisk dag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *