Godmorgon onsdag !

Allmänt


Johanna för en liten stund sedan..

Igår kväll & i natt var Johanna verkligen jätte dålig men när hon vaknade på morgon så var hon SÅ mycket bättre och det är fantastiskt att barn kan gå från att vara väldigt dålig till bättre så makalöst snabbt !

Men natten var ganska jobbig för hon vaknade och grät hur ofta som helst fram till strax efter kl. 02 men sen somnade hon sött med sin hand i min brevid mig i soffan och vi sov båda fram till runt ´7.30. Eller sov och sov.. jag höll mest på att ramla ur soffan 😉    Oj, nu ser jag att hon somnat i sin favorit fåtölj framför Pingu. Så BRA ! hoppas att hon får sova en stund nu för sömn är verkligen den bästa medicinen.

Själv ska jag passa på att äta frukost och jobba nu då hjärtat sover men först ska jag lyfta över Johanna till soffan. Återkommer med dagens lite senare 🙂

Önskar dig en fantastisk dag fylld av lycka ! och ♥ TUSEN MILJONER TACK ♥ för alla FINA kommentarer vi fått till förra inlägget! De värmer enormt !! 🙂 och det ser ut som att ni tycker att jag ska gå för pälsvästen också . Tack för hjälpen! 😉

Och just det ja – det var INTE kul att få en telefon från söta Marit som fixar mina naglar på morgon för hon undrade om jag var på väg ?  Exakt. ! jag hade helt missat att jag hade nagelfix mitt i allt här… grrr..  snacka om att kasta pengarna i sjön…  🙁  Måste förtränga detta med lite pepparkakor nu tror jag …

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon onsdag !”

 1. Anna says:

  Skönt att höra, blev lite orolig ett tag när inläggen dröjde 😉 men det är ju förståeligt barnen framför allt. Ha en mysig dag tillsammans med prinsessan, kram Anna

 2. caroline says:

  stackars liten som är sjuk men skönt att hon verkar vara på bättringsvägen iallafall

 3. caroline says:

  stackars liten som är sjuk men skönt att hon verkar vara på bättringsvägen iallafall

 4. Anna says:

  Glömde fråga ju. I vilket program gör du söta texterna på dina bilder? Är det photoshop eller ngt annat braigt? 🙂 Kram igen

 5. Josefine,Blekinge says:

  Skönt att Johanna mår bättre! Hoppas att ni får en mysig dag!

 6. Madelene(Landvetter) says:

  Hej på er tjejer.

  Vad härligt att Prinssesan mår bättre i dag. Jag är hemma med efter magsjukan i går.Ha nu en jätte bra Onsdag.Kram Madelene

 7. Lamilla says:

  Åh, så härligt att Johanna är på bättringsvägen! Inget roligt alls när de små är sjuka:(. Hur har du gjort så fint text och hjärtan på dina bilder? Hade du velat förklara för otekniska mig hur man gör?;)

 8. Hej

  Vad fint du har gjort med bilderna! Jag har nyligen börjat använda mig av photoshop, men kan inte mycket ännu. Ska nog hem å träna på att göra "egna texter!

  Johannna: Krya på dig

  Åsa

 9. Linda says:

  Det är tur i oturen att barnen oftare har sina febertoppar än att de ligger sjuk i flera dagar. Jag hade också tänkt köra lite jul special-tema i min blogg. Jag har så smått startat med tips till julbaket.

 10. Mingar says:

  Skönt att höra att Johanna känner sig bättre. Att sova är verkligen bra medicin. Tur att hon har en så'n omtänksam mamma som tar hand om henne på bästa sätt!

 11. Anna says:

  Är inte JIG hemma ifrån Thailand nu? Hjälps ni aldrig åt med Johanna? Jag får intrycket av att du har HELA ansvaret över Johanna, det underlättar ju när man är 2 & kan turas om.

 12. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för alla fina kommentarer ! 🙂

  Anna & Lamilla-

  Jag har skrivit & ritat på bilderna i den redigering som finns där jag lägger in mina bilder. Kram ! 🙂

  Åsa-

  Tack snälla! Jag skulle också vilja lära mig photoshop för jag kan verkligen ingenting om sånt… Önskar dig en lovely torsdag ! Kram! 🙂

  Mingar-

  Tack så jätte mycket för fina ord ! Kram 🙂

  Anna-

  Jodå, JIG har kommit hem men han jobbar mycket och är inte en del av bloggen så därför skriver jag inte om honom här. Kram! 🙂

  Jag önskar er alla en HAPPY torsdag ! Kramar! 🙂

 13. Susanne says:

  skönt att hon mår bättre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *