Godmorgon onsdag !


Underbart kort.

Vi ska köra iväg till dagis nu så detta blir ett kort inlägg bara för att säga "HAPPY ONSDAG!" 🙂

När jag lämnat Johanna så blir det kanske en Ikea tur på mig så om det dröjer till nästa inlägg så vet ni var jag är.

Njut dagen och fånga ögonblicken !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon onsdag !”

 1. annika says:

  Ha en fin onsdag, själv ska jag till färgaffären och köpa färg (vitt) till övervåningen//kram 🙂

 2. HannahSthlm says:

  Önskar er en bra Onsdag nu då och hoppas du hittade några IKEA-fynd:-)!

 3. Lillian says:

  Ja, jag ska försöka ta tillvara på dagen, jag ska precis ge mig ut på en liten lunchpromenad för att få lite ljus (nja, det är ju ganska grått och mörkt ute men förståsigpå-arna säger att det är ljust) 😉

  Kika gärna in på min blogg för lite inspiration i höstmörkret!

 4. e says:

  haha va söt bild 😀

 5. Anna says:

  Godmorgon, eller det är nog god middag när jag skriver 😉 Hoppas du hade en härlig till Ikea, var där med min mamma igår blev dock lite besviken särskilt på julsakerna, blått, blått och blått inte ngt vitt så långt ögat kunde nu så det blev bara en massa massa värmeljus iallafall och det var ju det jag åkte dit för 😉 Klänningen du visade från Marlene var ju bara så FAB skulle passa perfekt till ett dop vi ska på i december och även inför julen, måste ut och kolla 😉 Kram på dig

 6. Christina says:

  Åh, IKEA är aldrig fel! 😉

 7. Nicole says:

  Håller med dig, rolig bild 🙂 Annars? Hur är det?

 8. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era trevliga kommentarer !

  Anna-

  Jag blev också besviken på Ikeas jul och allt det blå. Var klar för att shoppa lite omslagspapper idag då jag var där men hittade faktiskt inte ett enda som jag tyckte om. Ja, förutom det klassiska enfärgade röda, men det kändes inte "nytt" direkt.. Så det är ju tur att det finns fler butiker att besöka ! 🙂 Jag tycker absolut att du ska titta efter den grå klänningen för den är helt perfekt till dop ! Kram ! 🙂

  Kramar till er alla ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *