Godmorgon Oslo Fashion Week!

Allmänt


Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina vänner! Jag vaknade precis (hade ställt kl. på 07 men har tydligen slagit av den..) och Johanna sover ännu så nu ska jag passa på att fixa till mig för idag väntar dagis för hjärtat (efter en hel vecka hemma…) och jobb på redaktionen för mig.


Bilden från J.Crew´s spring 2010 är ljuvlig.

Hoppas att du hade en fantastisk Valentines dag och att alla norska mammor blev lite bortskämda igår på morsdag!? Nu har vi en ny härlig vecka framför oss och här i Oslo kickar Oslo Fashion Week igång idag = detta blir en vecka med visningar, butikshappenings, besök på mässa etc. så jag ser fram emot varje dag som kommer! 🙂

Njut din dag och kom ihåg att om dagen idag inte blir helt som du tänkt dig så kommer det alltid en ny morgondag!

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Godmorgon Oslo Fashion Week!”

 1. Så underbart med mer fashion week! Och denna gång på hemmaplan, då blir det ju lite lättare för dig att komma iväg på det mesta. Ser fram emot alla roliga repotage från dig. Ha en härlig dag. KRAM Lotta

 2. Helene says:

  AA dette blir nok en spennende uke paa bloggen din 🙂 Haaper paa MASSE bilder!! Önsker deg en god start paa uken. Klem

 3. Helena says:

  Det är så spännande att kika in här! Nu är det extra kul med alla fina kläder du visar. 🙂

  Sitter här med en kopp kaffe till frukost och min lill groda leker med duplo. Solen lyser! Härlig skön måndag förmiddag!
  Vi trotsar kylan idag tycker jag, ett leende värmer upp inombords.

  Ha en toppendag idag Anna Stina och låt ingen säga något annat! 😉

 4. Hanna&Sandra says:

  åh vad kul med fashion week 😀
  Kram H och S 🙂

 5. Lotta-
  Ja, enkelt är bra då man har barn 😉 Men det är ändå i Cph som det mesta händer så detta blir mer som ett komplment 🙂

  Helene-
  Jag ska göra mitt bästa för att bjuda på många bra bilder ! 🙂

  Helena-
  Tuuuusen TACK för din trevliga kommentar! blev glad av att läsa den 🙂 Och tack för dagens tänkvärda. Njut dagen med din groda.

  KRAMAR till er alla !!! 🙂

 6. camilla y says:

  Hej vännen!

  Superhärligt att du kom iväg till Köpenhamn och sedan fashionweek i Oslo. Kos dej ordentligt!
  Vi har bara två veckor kvar till Thailand!!
  Kommer ni??

  Kram Camilla

 7. Jag gillar din blogg och läser varje dag även om jag inte alltid kommenterar…

  Själv är jag mest chockad hur min blogg kan fortsätta öka så snabbt, okej, jag är ju ingen storbloggare men det är stort för mig, hihi….Vore kul om du ville dela med dig av dina bästa tips för hur man får ut sin blogg till så många som möjligt? Jag är övertygad om att JÄTTEMÅNGA skulle gilla min blogg bara de hittade till den.
  Massa kramar från mig!

 8. Spännande med fashionweek.

 9. Daniel says:

  åååh ser ut som jag när jag ligger på stranden och slafsar glass

  – och ser sexiga killar på beachen

 10. Johanna says:

  Låter som en spännande vecka:-)

 11. Maria says:

  hejsan ville bara säga att ev viss person har tagit bilder från din blogg på din dotter och lagt in det på sin egen blogg …vet ej om hon har frågat dig men hon går runt och tar andras barns bilder oh lägger in på sin blogg ….

  http://naiana.bloggsida.se/page/6

  här är hemsidan om du rullar ner så kommer du fram till inlägget.
  ville bara varna dig då jag anser det är fel att hon gör så och har gjort det med många jag känner 🙂

 12. JAG HAR FÖRSÖKT BLOGGA HEEELA KVÄLLEN UTAN LYCKA 🙁 MÅSTE VARA NÅGOT TEKNISKT FEL HOS BLOGG.SE… TRIST! FÅR HOPPAS PÅ BÄTTRE LYCKA IMORGON!

  Kramar !

 13. Linda K says:

  Maria: så hemskt att ta bildr på andras barn så där! =( Det är därför jag aldrig i livet skulle lägga ut bilder på nätet på mina barn. ALDRIG! Man vet helt enkelt inte var dessa bilder kan hamna över hela världen. Barnen har ju inte bett om detta, och har ingen möjlighet att kunna förstå konsekvenserna av det.

  Hade min mamma bloggat med hela min barndom (småbarnsår eller ännu längre) för världen att skåda, något så privat. Hade inte tyckt om det som vuxen….

 14. Maria says:

  Heeyy…. har du glömt att tala om vem som vann alla hjärtans dags tävlingen?

  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *