Godmorgon + Oslo – Shlm t&r på 31 tim Del.2.


Jag kickade igång min lördagmorgon runt kl.08 och dagens val blev långt linne/underklänning Ti-Mo, bluse Odd Molly, byxor Custommade och håret = nyrullat 😉 

Morning darlings! Oslo bjuder på ett riktigt busigt väder idag: snö + vind så jag myser här inne på mitt kontor. Och plötsligt är det lill-lördag och helgen närmar sig. Visst är det härligt?! Men innan det blir ny helg så ska jag avsluta bloggningen om förra helgen då jag var på blixtvisit i mitt älskade Stockholm tillsammans med min kära vän Randi.


Jag startade den soooliga dagen med att besöka butiken Svenskt Tenn på Strandvägen. Här finns vackra ting att krydda hemmet med och mina favoriter är kuddarna/puterna med skrift på. Brukar även passa på att köpa vackra tändsticksaskar här (för de gul/röd/svarta från Solstickan är inte speciellt snygga…). Svenskt Tenn har en nettbutik som du hittar HÄR.


Detta grytunderlägg blir mitt nästa Svenskt Tenn-köp. Det är också ett riktigt fint present/gave tips ! (finns i deras nettbutikk).


Sen gick turen till favoriten Mathilde (PK-gallerian vid sidan om NK) där jag bl.a. shoppade skorna från Fiorentini+Baker som jag visade på bloggen häromdagen. Om du ska till Stockholm så får du inte missa denna skattkammare till butik ! (jag shoppar i princip bara här då jag är i Stockholm för här finns alla märken jag tycker om samlade under ett tak).


Interiörbild från Mathilde´s Odd Molly shop-in-shop. Denna färgmix är verkligen ögongodis.. I love it!


Friends !


Inne på NK var foajén fylld av Mumintroll för att fira Mumins födelsedag och visste du att NK har fått ett eget våningsplan för BARN?! De har samlat kläder + leksaker på översta våningen (där musik avd var tidigare) så missa inte det om du är i stan.


Så här står det att läsa om denna Mumin happening på NK´s hemsida: “För 65 år sedan publicerades den första boken med Mumin i huvudrollen. Detta firar vi med Mumindagar i varuhuset mellan den 20 januari och den 14 februari. Vi lyfter fram vikten av skapande och kreativitet samt Mumintrollens starka koppling till havet i våra skyltfönster men även runtom i varuhuset. “

NK blev sista stopp för redan kl.12 hoppade vi på flygtåget mot Arlanda och kl. 14 lyfte vi mot Oslo igen efter en skön paus i loungen.  Ett shoppingtips på Arlanda: Butiken Koffert ! 🙂 Här finns bl.a. kläder från How to Kiss a Frog, fina interiør-ting och söta leksaker etc till barn.  (butiken finns även på Humlegårdsgatan. 11).

Denna Stockholms-tripp var verkligen som balsam för själen… jag suuuper myste !  (TuSeN mIlJoNeR tAcK vännen för att jag fick möjlighet att bli med. 🙂 De 31-timmarna gick så klart fort men för 2 småbarnsmammor var detta en perfekt lösning för vi hade både lördag em/kväll & söndag hemma! 🙂

Önskar er alla en GLAD dag !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Godmorgon + Oslo – Shlm t&r på 31 tim Del.2.”

 1. Tack för tips
  Den butiken har jag missat
  Hoppas att du får en fin dag

 2. Starmama ♥ says:

  Tack för påminnelsen, jag ska snarast besöka KOFFERT!

 3. Vilken härlig helg ni verkar haft, sådana behöver man ibland!

  Ha en fin dag – kram!

 4. Jennifer says:

  Hej =) allt bra med dig?

 5. Anonymous says:

  Så fin du var på håret på det første bildet!! Takk for koselig blogg.. ha en fin dag;)

 6. Hej!
  Yes, Svenskt Tenn är verkligen en favorit. Försöker lägga ett besök där varje gång jag får chansen när vi här "hemma" och hälsar på. Grytunderlägget är så fint och helt tidlöst. Kram

 7. Tindra says:

  När får vi se vad som finns i shoppingpåsarna!?

 8. Anonymous says:

  Hei. Nå spør jeg for n´te gang om du kan være så snill å fortelle hvilke produkter du bruker når du ruller håret og hvordan du gjør det. Du har selv skrevet mange ganger at du skal vise og skrive om det… Venter fortsatt etter to år…

 9. Åh vad läckert! Så länge jag stirrar in i skärmen och inte tittar ut så känner jag vårkänslorna spritta i kroppen. Ute vräker snön ner och det är väl kul på sitt sätt, men nu vill jag ha vår! Ha en härlig dag. KRAM

 10. Purple Area says:

  Wow, vilken härlig helg. Gillar också Mathilde, deras avdelning för inredning är grym. Koffert låter spännande får kolla in den butiken.

 11. Nicky says:

  Vilken fin blus du har på dig!!!

  Ha en mysig kväll! Kram/Nicky 🙂

 12. Malin says:

  Kul att du tyckte om vår lilla "grotta" koffert på Arlanda! Mycket nytt kommer nu in varje dag till bägge butikerna, och inom en vecka hoppas vi att vår efterlängtade webbutik kommit igång! Håll utkik 🙂
  Malin på koffert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *