Godmorgon relaxing söndag!

Allmänt


Ååå vad det är underbart med sol från klarblå himmel. Bilden tog jag för en liten stund sedan då hjärtat somnade i min famn… ♥

Phuket kl.11.50, söndag fm, +32,8 grader i skuggan på balkongen.

Dagen idag startade strax före kl.08 och eftersom det blev en så sen kväll för hjärtat igår så somnade hon nyss mot min skulder och sover nu sin nap inne i svala sköna lägenheten. Själv sitter jag i bikini i skuggan på verandan och myser. Tänkte att jag strax ska hoppa upp i en av solstolarna och läsa lite för jag misstänker att det är medicinerna som gör att jag känner mig lite små seg… så detta blir en dag med tema: relax! 🙂

Här är föresten boken jag läser och den är mitt dagens boktips:

Thumbnail

Jag älskar sånna här böcker som handlar om ledarskap & kundservice och framförallt när de är så lättlästa och intressanta som den här. (tråkiga faktaböcker med massa paragrafer blir bara boring…) . Det står så mycket klokt i boken att jag skulle vilja skriv av allt till er men det går ju inte men bl.a. så står det så här:

Dare to dream: Say Yes, the most powerful word in the world.
Big dreams mean big goals, big hopes, big joys. Say yes, and enjoy all that you are doing, and help others to do the same.”

Nu förstår ni stilen på boken. Visst blir man inspirerad!?  Man piggnar verkligen till och inspireras i att nå sina drömmars mål 🙂

Hoppa upp i soffan och mys idag för söndag = relaxing day!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon relaxing söndag!”

 1. Vilken härlig bild! Jag längtar verkligen utomlands till solen idag! Här snöar det just nu 🙁

 2. Sophia says:

  Jag har inte riktigt förstått, är ni där på semester eller bor ni där nere och jobbar? kram s

 3. caroline says:

  herlig bilde 🙂

 4. Anonymous says:

  "tråkiga faktaböcker" är det enda en akademiker som kommer arbeta professionellt med ledarskapsfrågor och ledarskapsutveckling skulle acceptera för att förstå ledarskap. Din rosa bok är väl snarare en kommersiell söndagsläsning i rent avslappningssyfte, det finns inte en forskningsansats eller källa i din bok kan jag gissa. Sådana böcker är totalt förbjudna i högre utbildningar. Men visst är den trevligare läsning än en shoppingbok ändå, det måste man ju säga.

 5. Thea says:

  Anna-Stina er det dyktigste og mest proffe lederen jeg har vært borte i. Hvor hun får lærdommen sin i fra er uviktig. De få dagene hun ikke var på Gizmo, kom kundene og spurte etter henne. Da vi måtte fortelle at hun var på en motemesse eller liknende ble de kjempeskuffet. Gizmo var Anna-Stina! Hun er et fantastisk menneske og en fantastisk sjef, så ikke kom her 😉 Huff, nå ble jeg kanskje nesten litt forbannet^^

  Mange klemmer til deg, Anna-Stina! Og god bedring<3

 6. Cristina says:

  Kära kusse,

  Har kikat lite då och då på din härliga blogg, och tänkte att NU ska jag faktiskt posta ett meddelande också!

  Önskar jag kunde hälsa på men det blir svårt innan sommaren, måste klara mina sista kurser. Kristin, min kompis, och hennes sambo ska gifta sig i sommar och därefter planerar dem att flytta till Thailand!

  Jag och Tomas har precis kommit hem från Åre, där vi varit en vecka och åkt skidor. Det var jätte-härligt – sol i backen nästan varje dag! Knäna var trötta på eftermiddagarna men det var det värt :). Det var skönt med en vinterdos men jag längtar till värmen också.

  Stefan spelar på en pub här i Stockholm imorgon, så då ska vi dit och lyssna!

  Ha det fortsatt bra!

  Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *