Godmorgon sista novemberdag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon vänner! Idag är det sista dagen i Oslo på en stund så det kommer att gå undan i svängarna för det är ju alltid mycket att göra innan man reser bort i 1 månad, men så här innan jul då det dessutom ska fixas med julklappar / julkort etc så är det mycket med stort M ! 😉  Men allt går och min plan är att jag sitter här i kväll med allt gjort .

Mitt hjärta väckte mig strax efter kl. 07 och nu ska jag hoppa i duschen. Sen blir jag ute på jobb efter att jag lämnat Johanna på dagis så jag kickar igång en ny tävling strax innan jag sticker iväg 🙂


Så här såg det ut hemma hos oss julen -08.

Jag önskar dig en TOPPEN dag idag ! Tänk – det är sista dagen i november idag, sedan vänder vi blad och möter december.

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon sista novemberdag!”

 1. astrid says:

  ha en strålende dag til deg og prinsessen din.god tur til thailand, og God Jul.Kos dere masse alle tre.klem astrid

 2. Agneta says:

  Åh så härligt att äntligen få åka iväg till Phuket! Själva får vi vänta ett tag till, vi åker den 12 januari till Kata beach och stannar precis som er en månad! Lite synd att vi inte är där samtidigt för då kunde du fått träffa en av dina trogna bloggläsare, jag tittar in varje dag!
  Ha en riktigt trevlig resa, ser fram emot att få se inlägg från paradiset!
  Kram

 3. Anna says:

  åh, vad fint ni har det i erat sovrum, skulle gärna sova i den sängen 😉 Men, please hur är det att ha ett gemensamt täcke?? Och det finns alltså stora påslakan till dom…har jag nog aldrig sett faktiskt?! nyfiken Och ha en skön sista dag hemma, stressa inte ihjäl dig! Ser fram emot mer bloggläsning när ni kommer fram till Thailand 🙂
  Kraaam & trevlig resa!

 4. Wenche says:

  Ha en fin siste-dag-i-november du også:)))
  Og riktig god tur til Thailand, dere får det sikker fantastisk:)

  Klem, Wenche.

 5. Tack det samma! Och tack för att vi får följa dig överallt AnnaStina, jag får nästan resfeber varje gång ni ska iväg… Hoppas ni får en bra resa ner och att vistelsen blir en lång och välbehövlig vila och energikälla!

  Kramar!

 6. LiSSaN says:

  Så FINT!!! Du har verkligen en gåva – en inredningsgåva! Hur får du allt så snyggt alltid!! Jag vill också : ))

 7. Sandra J says:

  Hej AnnaStina

  Så fint och inbjudande rum! Skulle inte tacka nej att få min skönhetssömn i ett sådant vackert sovrum 🙂
  Har sagt det tidigare och tåls nog att säga tusen gånger om, du är verkligen super duktig och kreativ. Vilken inspirationskälla du är! Så grymt imponerad 🙂

  Hoppas ni får en underbar resa och bada lite för oss här hemma med! ;-P

  Sköt om er! // Kramar Sandra J

 8. Anna N says:

  Vill bara önska er en skön resa, med mycket sol, bad, god mat och familjemys!!<3

 9. Emma Karlsson says:

  Hej AnnaStina! Jag har länge följt din blogg och tycker den är toppen. Men nu har jag en fråga. Ska JIG med till Thailand? Ni verkar inte resa tillsammans? Blev bara lite fundersam 🙂 Sovrummet ser helt underbart ut. Hoppas att resan går bra och att ni får en underbar jul. Kramar Emma

 10. Josefine says:

  DARLING! VÄLKOMMEN December och Tahilandresdag. Jag önskar er den BÄSTA myspyssemestern med massa SOFTA stunder och en FAB jul!

  Puss & Kram ifrån oss.

 11. ElinaEscobar says:

  Så himla roligt att läsa andras bloggar. (nybörjare)
  Vilken härlig inredning du har.

  Lycka till med bloggen

  Elina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *