Godmorgon “sista veckan i oktober”!

Allmänt

168397-1616
Min lilla darling är så glad i att borsta tänderna.

Den nya vintertiden gjorde att Johanna stod och sa "mamma" i sin säng redan 6.40 idag för då var ju klockan egentligen 7.40. Efter lek & mys i sängen så är vi nu uppe och Johanna är klar för att möta dagen. Själv är jag på väg mot duschen.

Solen tittar fram bakom lätta moln idag och det är så där härligt höstkallt ute.

Jag önskar dig en strålande start på veckan och startar måndagen med att ge dig några kloka ord:

"Ordet "omöjligt" är svart. "Jag kan", däremot, glänser som guld."
/ Catherine Cookson

Se möjligheterna och fånga dagen! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon “sista veckan i oktober”!”

 1. josefine says:

  BRA citat som alltid, måste shoppa boken!!
  Oj jag tror våra små har samma glänsande näsa =) Men hur är hennes hosta nu?? Stor kram, nu ska vi äta gröt o jag ska duscha.

 2. Tobias says:

  lika söt som vanligt =)

 3. Josefine, Blekinge says:

  God morgon!

  Efter att varit utan dator i nästan tre veckor (!) har jag idag äntligen kunnat läsa ikapp din blogg! : )
  Den gör mig glad och inspirerad!
  Har just städat nedervåningen i vårt hus och efter surfandet ska jag ut och promenera ner till havet i det gråtrista men ändå sköna vädret.

  Har ett par frågor till dig som jag vore jättetacksam om du ville besvara: Jag är gravid i vecka 17 med mitt första barn (spännande!!) och hittar inga snygga gravidkläder! Har du något tips på butiker i Sverige som säljer främst snygga byxor för gravida? Tunikor och toppar är ju väldigt “gravidvänliga” med dagens mode, men byxor är det värre med!

  Sen undrar jag hur det fungerar med vit inredning (möbler alltså!) och små barn? Ser på dina bilder från er fina lägenhet att du har mycket vitt och det är så snyggt, men är det praktiskt?

  Ha en bra dag!!

  Josefine

 4. KimJ says:

  Gulligull! Ha en trevlig måndag! Kram KimJ

 5. Fixpix says:

  Kolla in min nya affärsidè!

  /Fixpix

 6. AnnaStina says:

  Josefine-
  Darlingen – jag har massa olika små böcker som jag plockar citat ifrån men flest har jag senaste tiden tagit från “heja tjejer!” 🙂 Härligt att ha er “back in town”! Puss! 🙂
  Tobias-
  Thanx! 🙂
  Josefine (Blekinge)-
  GRATTIS till babyn i magen!! 🙂 Det är verkligen ett mirakel du har där inne.. 🙂 Det låter länge att vara utan dator i 3 veckor, jag får hoppas att det inte händer mig 😉 Ang. mammabyxor så vet jag hur hopplöst svårt det är. Själv shoppade jag 2 mammajeans från “Seven” i USA och de var mina favoriter för de var både snygga & sköna. Tyvärr finns de inte att köpa i Sverige men kan beställas via internet har jag hört. “Zara” har ganska nyligen börjat med mammakläder och jag misstänker att deras byxor är super! Men då jag var gravid fanns ej deras mammakläder så jag har inte provat dem själv. H&M har faktiskt också ganska ok mammakläder men just det där med byxor är som sagt svårt. Men modet är ju så bra nu för du kan ju gå med tjocka strumpbyxor eller leggings och ha tunikor över, det är hur snyggt som helst! 🙂 När det gäller kombinationen vit inredning & barn så tycker jag att det går utmärkt! 🙂 Ett tips är att du köper en soffa / fotölj / stol etc med avtagbart tyg som du kan lätt kan tvätta i maskin för då gör det inget om det kommer en fläck eller två 🙂 Ett annat tips är också att du lägger ut en pläd / filt i soffan och / eller över stolarna i veckorna då du inte har besök hemma så skyddar du möblerna. Och skulle det plötsligt komma gäster så är det ju bara ta ta bort filten i farten 😉 Jag önskar dig stort LYCKA TILL med allt spännande du har framför dig! NJUT tiden med babyn i magen för det går så fort så har du plötsligt en liten son eller dotter som kryper runt 🙂 Kram! 🙂
  KimJ-
  Tack detsamma! 🙂 Kram!
  Fixpix-
  jag är dålig på att kolla när man ber mig… Men vad det än är för idé du har så önskar jag dig lycka till! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *