Godmorgon skärtorsdag !


Igår kom finaste gizmoängeln Heidi och förgyllde vår dag! Tyvärr fick jag inte till att bjuda på lunch som planerat så det blev girltalk istället också myste hon med Johanna de timmar då jag var på Ikea. (tusen tusen TACK kära vännen för hjälpen igår. Du är världens bästa !)

Vi kickade igång dagen strax efter kl. 07 och trots att jag inte fick så mycket sömn (mitt hjärta vaknade runt kl. 04 + 06…) så känner jag mig ändå super laddad att ta tag i dagen ! 🙂  Idag ska jag fixa här hemma också ska jag & Johanna gå en tur till parken så att hon får leka.

Norge har röd-dag idag så allt är stängt och det är helt stilla i gatorna när jag tittar ut men JIG befinner sig i Stockholm där butikerna är öppna så jag har precis smsat honom en handlelista bestående av viktiga saker som kina-snacks, ELLE och välling 😉

  
När jag kom tillbaka från Ikea skålade vi för Kamille Mor & Barn + för att det är påsk! och på Ikea fick jag en mann att fotografera mig men det gick sisådär 😉  Kära Heidi fick ett par påskpresenter av oss att mysa med i påsk .

Min darling är inte alls i form och det tar verkligen energi att ha en liten som ska önskar konstant uppmärksamhet och inte vill ha på kläder (= tar av dem så fort jag sätter på dem), inte vill att mamma ska sitta vid pc´n och som vill att jag ska torka näsan heeela tiden osv.  Men det blir säkert bättre utöver dagen ! 🙂

Önskar dig en riktigt härlig skärtorsdag ! och här kommer en dagens:

"Det finns risker med allt man gör, men man riskerar mer genom att inte göra någonting."
/Shirley Williams.

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon skärtorsdag !”

 1. Tina says:

  Vilken härlig blogg! Har nyligen upptäckt den, men nu är den en av favoriterna hos mig. Inspirerande! Hoppas Johanna snart mår bättre och att ni får en skön påskhelg.

  kram

  tina

 2. Becka says:

  Åh, va kul att göra stylistuppdrag! 🙂 Skulle verkligen va kul att se bilderna…finns tidiningen i sverige??

  Ha en skön torsdag och hoppas att din lilla söta tjej snart bli på bättre humör!! 😉

 3. *Trude* says:

  Godmorgon:-). Är det okej ifall jag lägger ut klippet som jag & Sandra gjorde till dig på min blogg igen? Det videoklippet på dig och Johanna, om du minns det?:-)Jag har inte kvar samma blogg som innan och därmed inte kvar klippet. Jag tyckte det var så fint och hade velat visa upp det igen, hihi:-). Kramiz från Trude♥

 4. Mia says:

  Härligt citat, eller vad man nu säger 🙂

 5. *Trude* says:

  Chansar och lägger in den ändå, hihi. Annars kan jag ta bort den;-). Kram!

 6. Anonymous says:

  Ja barn det är de som bestämmer hemma snart kommer du också upptäcka att den unga damen vill bestämma hur det skall se ut i hennes rum och det kanske inte alltid stämmer med mammas stylingidéer!

  Men allt behöver ju inte vara perfekt !

  Njut av helgen…….just nu regn i stockholm!

 7. Yvonne says:

  Hoppas du får en härlig påskhelg! Det kanske är en period med mammighet hos Johanna, men det går över så småningom. Min ena tjej är jämngammal med Johanna (tror jag, hon är född juni -06) och hon är ganska mammig nu. Och har mycket egen vilja… fast det är ju bra (men lite jobbigt).

  Kramar…

 8. Starmama says:

  God morgon! Ha en underbar skärtorsdag! GLAD PÅSK! Kram Starmama

 9. Jen says:

  Gomorgon och glad påsk! 😀 (söt blogg!)

 10. jennifer says:

  Underbart när man kan få hjälp av sina vänner så man kan åka och fixa!! e mycket spänd på att se vad det blev!! kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *