Godmorgon sköna avkopplande söndag!

Allmänt

Phuket, söndag morgon kl. 10.20 SOOOL!

Nu har vi på oss baddräkt & bikini här och är på väg ut genom dörren ner till poolen för att passa på att njuta solen innan eventuella regn dyker upp 🙂 Det gäller att "fånga stunderna" 😉

På bilden ser ni den FANTASTISKA SUPRICE som JIG hade med sig från min kära vän Kjersti igår! Det är en obeskrivlig LYX för mig att få så här måååånga härliga blader 🙂 Så – ni kan ju gissa vad jag ska göra idag så fort jag får tillfällen? Exakt, ligga i solstolen på verandan och MYSA och inspireras! 🙂

TUSEN TUSEN TACK underbaraste vännen min för ALLA blader! Det var så många att jag inte trodde mina egna ögon! Jag är så glad som har dig som min vän och jag LÄNGTAR till jag får se din växande mage 🙂

Nej, nu måste vi gå och bada!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon sköna avkopplande söndag!”

 1. Åh vilken bra present! Att ligga och läsa tidningar är vardagslyx! 🙂

 2. karro says:

  planer för dagen? 😀

  ha det bra,

  kram 🙂

 3. Anette says:

  Du får säga till om du vill ha tidningar är en missbrukare av detta på högsta nivå. Får snart lägga in mig på avvänjning. Så jag delar gärna med mig. Skönt att se att det inte bara är jag som har denna last. Kram Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *