Godmorgon sköna söndag!


Min sötis kom plötsligt på att hon skulle "sminka" mig igår kväll.

Godmooorgon alla härliga vänner !  🙂  Idag har vi en hel söndag framför oss att fylla med lyckliga stunder och jag känner på mig att det blir en riktigt SOFT söndag här hemma för vår del idag och dagen startade perfekt med sovmorgon till 08.20 då min darling väckte mig. Planen var egentligen bio i helgen men det går tyvärr inte så kul barnfilmer just nu så det får vänta .

Igår kväll hade jag en egen liten sminkös här hemma  😉  Johanna startade med att lägga en grund med de nya "ansiktsmålingskritor" som hon fick igår och sedan avslutade hon med att pensla på mig en massa bodylotion. Väldigt originellt 😉

   
Bilderna talar för sig själva. Johanna hade SÅ kul 🙂

Nu ska jag mysa med Nyhetsmorgon på TV4. Idag är Hanna Graaf gäst och ska berätta om sitt nystartade företag "Bloggfamiljen". Jag läser hennes blogg varje dag (den är en favorit)  så jag ser fram emot intervjun ! 🙂

Önskar dig en super mysig söndag !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon sköna söndag!”

 1. Kristine says:

  Så skjønne dere er !!! Johanna har det storveis ser det ut som…. Ha en super søndag! Takk for din positive energi og flotte inspirerende bilder fra ditt hjem og din venns!!

 2. Ewa says:

  OjOj ,du blev riktigt vacker ,Härligt med barn i den åldern då de ska testa på allt .

  Fin blogg du har

  Kram Ewa

 3. Hoppas att ni får det gott idag

 4. Fynda billiga kläder i min blogg!:)

 5. Malin.E says:

  Haha… hon ser ut att ha lika kul som du 🙂 hon är framåt din lilla tjej hon påminner så mycket om min "lilla" stora tjej. Man blir så nostalgisk att läsa här :-)Man minns och njuter.

 6. så härligt ni har det =)

 7. Becka says:

  Haha! Helt underbara bilder på mamma och dotter! 🙂

 8. celina says:

  härliga bilder. : )

 9. Kristine says:

  HEI

  Når åpner du din butikk/nettbutikk? VIl du selge ting til huset/barnerommet eller klær?? Venter i spenning. Tror du vil ha så mye fint. Gleder meg

 10. jess says:

  Vilka söta bilder 🙂 Såg ut som att ni hade det roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *