Godmorgon sköna söndag !!


Johanna sitter och leker med Ingers gamla smycken hemma hos morfar vår sista kväll i Luleå (torsdag).

Det blev en rekordtidig start här hemma hos oss idag, minns inte exakt vad klockan var? , men den hade inte slagit 6…  Var så trött att det kändes som att jag gick i sömnen då jag steg upp 😉  Men efter pussar, kramar och lek med Johanna så har jag piggnat till  !

 
Jag älskar Johannas min då hon hittar ett vackert armband , så brukar jag också se ut då jag hittar något fint 😉

Oslo bjuder på ett riktigt grått väder idag och det känns som att regnet hänger i luften (det är blött på marken så det har regnat i natt) och jag måste säga att det känna super skönt och jag skulle t.o.m. bli glad om det regnar idag för då kan jag fixa här hemma och packa upp våra väskor etc i lugn och ro utan att känna någon som helst "vimåstegåutidetvackravädret"- stress.   När man talar om trollen… NU regnar det. SKÖNT ! 🙂

Jag önskar dig en riktigt avkopplande söndag och hoppas att du MYSER !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon sköna söndag !!”

 1. Agneta says:

  Godmorgon Anna-Stina!

  Här tittar solen fram emellanåt! Perfekt väder för en tripp till Ikea i Jönköping dit vi skall åka idag. Det blir en resa på 18 mil t/r men det är ju en perfekt söndagsaktivitet!

  Kram Agneta

 2. Godmorgon Agneta!

  Å vad lyxigt att kunna åka till Ikea! Det hade jag också gjort idag om det varit öppet men här i Norge är allt stängt på söndagar. Jag önskar dig en riktigt trevlig IKEA-dag och hoppas att du hittar fina saker att ta med hem ! Happy söndag ! Kram 🙂 P.S inte många butiker man kör 18mil t&r till, Ikea kan sin sak 😉

 3. Hihi.. så är det nu för tiden hos oss också. Plutten vaknar runt 5 på morgonen… vi försöker ligga kvar så länge som möjligt… ibland blir det till kl. 6, men inte alltid! Så känner man sig som en zombie resten av dagen!

 4. Bambi-

  Ja, zombië är ordet när man vaknar så tidigt 😉 Jag känner mig som en sån just nu för Johanna väckte mig så många gånger mellan 04-05 att jag till slut gick och satte mig för att besvara kommentarer och nu närmar sig kl. 06 och jag funderar på att gå och lägga mig igen för Johanna somnade så klart om sött .. Önskar dig en flott dag ! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *