Godmorgon sköna söndag !


Vänta inte till imorgon med att leva… !

Idag tycker jag att vi startar dagen med ordspråket: CARPE DIEM ! för det är en ledig söndag (fast några av er jobbar nog så klart..), solen skiner, sommaren är här och livet är ju bara HÄRLIGT ! 🙂

Hos oss startade dagen strax före kl. 08 och nu har vi precis mumsat i oss god frukost och håller på att göra oss klara för en dag i parken. Johanna har redan packat ner baddräkten och armringarna och ställt väskan vid dörren så hon är klar 😉

Jag ska i två bröllop i sommar och bröllop är ju bara en helt FANTASTISK kärleksFEST och det är en ÄRA att bli bjuden och att få vara med och FIRA de förälskades kärlek den dagen.  Och jag tycker att det är SÅ inspirerande att bläddra i bröllopsmagasiner och titta på alla vackra dukningar, kaker, blomster, kjoler etc.


Otroligt vackert bröllopscollage gjort av Snippet&Inc.

En som verkligen INSPIRERAR när det gäller bröllop är tjejen som har bloggen Snippet&Ink. Om du ska gifta dig så är mitt tips att du surfar in hos henne för där hittar du bl.a. vackra bröllopsbilder att "sno stilen" ifrån.

Nej, nu ska "parkväskan" packas och off we go !  Vi ska möta upp vänner för lek och kanske det blir ett dopp i poolen? innan vi ska titta på Johannas kusin som uppträder i cheerleading på "4´th of july" firandet i Frognerparken (det firas redan idag).

Önskar dig en SKÖN söndag fylld av solsken ! och som sagt: CARPE DIEM !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon sköna söndag !”

 1. Ha en skön dag i solen!

 2. Hej Anna-Stina! 🙂

  Jag har precis skrivit ett inlägg i min blogg där du är omnämnd. Ta en titt och anta gärna utmaningen också.
  http://www.alltforforaldrar.se/tumadre/2009/june/utkast-emma.html#comment

  Ha en skön söndag!

 3. Hanna says:

  riktigt härliga ord! går de att köpa som affisch? Önskar er en fin dag i värmen!!

 4. Agneta says:

  Anna-Stina!
  Jag läser fortfarande din blogg dagligen men är riktigt dålig på att kommentera dina inlägg. Jag jobbar långa dagar och har inte riktigt orken till detta. Vill bara säga att du är en stor inspirationskälla för mig, full av livsglädje och med en förmåga att fånga de stunder och händelser som vardagen och livet kan ge. Du är dessutom en fantastisk mamma till lilla Johanna (som blev så fin efter besöket hos frisören).
  Hoppas att du haft ett mysigt 4 juli firande.
  Kram Agneta

 5. Jenny says:

  underbar text, va glad man blev när man först möttes av den.
  Du har alltid lika fina bilder du.

 6. I enjoy reading this nice page! Read new helpful news regarding Property in egypt and Egypt real estate Thanks!

 7. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 8. good quality post thanks

 9. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 10. thanx for this, ultram no prescription, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]ultram no prescription[/url], http://tramadolonline.groupsite.com ultram no prescription, >:-]]],

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *