Godmorgon sköna söndag !


Inspiration !

Ny söndag = ny avkoppling = nya sköna stunder i soffan ! 🙂 Fast för mig blir det nog inte så många soffastunder idag för jag ska städa, pyssla, fixa och jobba idag tänkte jag. Är inne i en super kreativfas och har 1 miljon idéer som jag önskar att förverkliga 🙂  Önskar sååå att Ikea var öppet idag men här i Norge är verkligen "allt" stängt på söndagar för då ska man som sagt : koppla av ! 😉

Min darling ropar mamma på högsta volym här så bäst att jag går tillbaka till henne innan grannarna knackar på dörren och undrar vad som sker? 😉  Ibland kan jag verkligen sakna de där SOFTA söndagarna som jag hade före jag fick barn… då jag kunde ligga kvar i sängen precis hur LÄNGE jag ville och sen bara chilla… typ ligga i soffan och titta på Sex and the city på dvd och mumsa på godis..

Men var fas i livet har sin tjusning och nu ska min darling bada och blåsa såpbubblor. Själv ska jag passa på att städa på badrummet undertiden för det gäller att ta tillvara tillfällena 😉


Söndags-chill….  (bild från visualize.us)

HAPPY söndag mina kära bloggisar ! Jag är så glad över att jag har er ! Och för er som undrar om det blev sovmorgon idag? så är svaret ja!  till kl. 07.30 🙂  (för några år sedan var det inte direkt vad jag kallade sovmorgon 😉

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon sköna söndag !”

 1. sofia says:

  Tack för all positiv energi du utstrålar! Det är verkligen peppande!

 2. Hehehe, i Sverige försöker så många som möligt ha sin verksamhet öppen även på söndagarna… 🙂 Ibland är ju Norge bra charmigt, tycker jag – nästan som att bo ute på landet.

 3. Hoppas dagen blir full av mysiga stunder

  Kram Anna

 4. Kristine says:

  HEI!! Ikea har jeg også lyst en tur til….. kanskje om noen uker er det min tur. Det er utrolig inspirerende å lese din blogg! Gleder meg hver dag til å ta en titt innom. ha en flott og inspirerende søøndag! Jeg rydder hus og prinsessen leker seg på rommet sig. Tjo og hei…..

 5. Mimmi says:

  Visst är det bara nyttigt att ha en shoppingfri dag i veckan!

  För man blir verkligen förskräckt när man ser alla månniskor som tillbringar helgerna med shopping i stora hemska marknader som t ex vid Kungens Kurva, en stilla promenad i stan och kika in i små mysiga affärer är en sannan sak, det berikar.

 6. Josefine says:

  Låter ganska skönt att det är stängt på söndagar, man är ju bortskämd med att nästan alla butiker är öppna jämt och ständigt! : )

  Idag är det EUval i Sverige (antar att man som svensk i Norge kan förhandsrösta?).

  Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *