Godmorgon sköna söndag!


Dagens tänkvärda.

Vilken LYX med en SOLIG söndag! 🙂 Vi kickade igång dagen runt kl. 07 och nu tecknar Johanna och jag ska ta och hoppa i duschen för idag ska här FIXAS. Jag ska städa, hänga upp nytt moodboard och börja förbereda vad vi ska ha med oss på resan så att det (förhoppningsvis) slipper bli tok-stress mot slutet på veckan .


Kan inte låta bli att visa en till bild från S.A.T.C inspelningen…

Ni är många som frågat vart vi ska resa på lördag? och det lockar så klart att berätta men jag tänkte att det kanske kan vara kul med en SURPRICE ?! så jag funderar på att vänta med att berätta det till vi kommit fram? eller vad säger ni ? 😉  Jag kan i alla fall berätta att vi ska vara borta i 2 veckor och jag LÄNGTAR !

Önskar dig den BÄSTA söndagen !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon sköna söndag!”

 1. Sara says:

  SURPRISE stavas det annars… 😉 Jag tror inte nån bryr sig faktiskt om du säger det nu eller sen…

 2. Anna says:

  Ja, det blir spännande att se VAR ni är sedan när ni kommit fram 🙂 Gud vad härligt med lite sol, det är ni sååå värda! Så som du jobbat (och kanske JIG också?)Hoppas ni får en härlig dag. Kraaam

 3. Hoppas ni får en fin Söndag

 4. Lovisa says:

  Hejsan ! Har frågat många gånger men nu har jag verkligen sökt och googlat efter märket 120% lin men ingen i Stockholm vet var det finns eller om det överhuvudtaget existerar.Snälla du berätta var jag kan hitta kläder från 120% lin.Ha en bra dag !

 5. Eva says:

  Hej, du som har Odd Molly koll;) jag har den underbaraste kappan#578 love reactions i grå/grönt
  som jag behöver huvud bonad till och jag kan inte komma på vad för färg som matchar den, har du tips till mig?
  Må Så Gott Eva

 6. HannaPanna says:

  Rättstavningspolisen Sara; har du tvångstankar om att du alltid måste säga vad du tycker irl också?

 7. Johanna says:

  Godmorgon!:) Gud så mysigt att åka bort i två veckor. Kommer du att blogga under dom veckorna eller ska du ha semester ifrån bloggen?:)

  Ha en underbar dag:)

 8. Anonymous says:

  ett smart sätt att få fler läsare per dag

 9. Caroline says:

  Vilken underbar "dagens tänkvärda"! Älskar den, t o m färgen är perfekt.
  Hoppas verkligen ni får en härlig semester! Jag tycker du ska berätta var ni ska först när ni är där.. det gör väl ingenting att "vi" inte får veta innan. Jag är mest bara imponerad av att du orkar skriva på din semester, men det är jag bara glad för! Ha det så bra! 🙂

 10. angel says:

  va länge sen man fick se bilder från ert hem en sån här söndag skulle va perfekt =) kanske kan komma till kvällen på kök stue johannas rum och hallen hoppas hoppas

  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *