Godmorgon sköna söndag!


Ge aldrig upp dina drömmar…!

Godmorgon mina bloggisar! och F Ö R L Å T min frånvaro igår… Dagen “försvann”… Först chillade jag mer än planerat (kroppen kom plötsligt på att den druckit en del champagne 😉 , sen var vi på baletten, sen åkte jag till IKEA och ja, ni vet ju att det tar mer än 30 minuter 😉 och vips! så var klockan 19 då jag kom hem och då slängde jag ihop indiskt till middag också bjöd kvällen på zappande mellan Skal vi danse & Dansbandskampen.


Johanna & Juni var sååå DUKTIGA på baletten igår. Det är underbart att se deras framsteg!

Men det var igår och nu är IDAG och idag ska jag visa er alla pics från min festliga & riktigt trevliga fredagkväll också får ni inte missa TÄVLINGEN som pågår där du kan vinna super fina interiörsaker till barnrummet ! Klicka HÄR för att tävla ! (stort lycka till!!).


Sötisarna hade verkligen jättekul på baletten.

Nu är det dags för Nyhetsmorgon & mysfrukost hos oss så jag önskar dig en riktigt SKÖN & avkopplande dag så ses vi strax igen !

P.S här ser ni de fina ting från bästa barnbutiken SPRALL som ni kan vinna i tävlingen:

 

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon sköna söndag!”

 1. Agneta says:

  Dina dagar går verkligen i flygande fläng, vilken energi du har!! Härligt att du delar med dig av den till oss genom din blogg! Så söta de är, dansprinsessorna Juni och Johanna!
  Kram

 2. Line says:

  Halloj… Nu är sköna Söndag här och vad bjuder eran dag på?? Ska nog en sväng till Ikea idag, vad blev det shoppat för dig?
  Nnjut eran dag och mys ordentligt! =)
  Kram

 3. Lena says:

  Men gud så søte jenter 🙂 Ha en fin søndag.

 4. Denice says:

  Åh, villka sötisar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *