Godmorgon sköna söndag!


Johanna dukar till kalas varje dag här hemma, på vardagsrumsgolvet. Hon placerar ut papirtallrikar, muggar, hattar, kaker (i stoff/tyg) etc. och hon säger att hon tycker att det är såå KUL . (det härliga kortet kommer från Maileg).

Godmorgon mina bloggvänner! Visst är det mysigt med söndag? Den dagen i veckan då vi inte ska ha ett dugg dåligt samvete för om vi chillar i soffan hela dagen…. dagen ska n j  u t a s ! 🙂  och vi ska samla energi inför den nya veckan som kickar igång imorgon. Och då är det MARS . En helt ny månad! så idag är det sista chansen för oss att göra allt vi tänkt att göra i februari 😉 

Mitt hjärta kom in på sovrummet och väckte mig kl. 07.30 idag och hon var på ett stråååålande humör och sa mamma, titta vad ljust det är ute! och det är verkligen mycket ljusare nu jämfört med bara för några veckor sedan. Ett härligt vårtecken !  nu går vi mot ljusare tider 🙂


Som jag skrev igår så har vi fått en liten fotograf här hemma och igår kväll tog Johanna helt av och fotade mig, JIG, mormor, oss alla 3, mig + JIG…. Hon tog bl.a. denna bild och här syns föresten lite av tillbehören till J´s dukningsprosjekt där även hatten ingår 😉


Jag hade som vanligt sms-fest med min galavän Jonas under hela Melodifestivalen igår. En FAB tradisjon som går way back in time… 🙂  (fotograf: Johanna Alexandra). 

Nu har jag trippat runt i mina myskläder tillräckligt länge så nu är det dags för en skön dusch.

Önskar dig en fantastisk dag ! skäm bort dig själv med tex gott fika idag 🙂

KrAmAr! ♥ 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon sköna söndag!”

 1. nina says:

  Odd Molly toppen er såå flott.

 2. Anonymous says:

  Nina-
  Tusen tack ! jag är väldigt glad i den 🙂

 3. D says:

  Vad är det för bubbel i glaset?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *