Godmorgon sköna söndag!

Allmänt

168397-1345
Jag tycker att det är så mysigt att tända ljus på morgonen och att se på Nyhetsmorgon på TV4. De vita boxarna som står staplade vid bordet är resultatet av min softa TV kväll igår. Jag klarar liksom inte att bara sitta och inte göra nåt – så jag passade på att montera ihop några Ikea boxar som vi ska fylla med dvd filmer.

Detta är synen jag möttes av då jag nyss steg upp. Det är söndag morgon kl. var då 09.40 och det var ju TUR jag hade klätt på mig lite för som ni ser så står det en mann mitt på balkongen och putsar våra fönster. Alltså, ok om de står där på en måndag, tisdag el onsdag, men på en söndag?! Ja, ja, huvudsaken är ju att de blir klara snart! så det är helt okej ! Och hjärtat tycker att det är jätte spännande och står och vinkar till honom och han vinkar tillbaka 🙂

De skulle ju bli klara den här veckan så jag ser med spänning fram emot att de strax börjar demontera alla byggställningar. Det ska FIRAS med kalas, mitt och hjärtats försenade  födelsedagskalas!

Nu ska jag gå och mysa med mitt hjärta som verkar "sådär" idag, hon hostar mer än igår tyvärr. Men å andra sidan så är vi helt nyvakna så det är svårt att säga. Just nu står hon och iaktar arbetarna så för henne är det ju som sagt kul att det händer nåt där utanför våra fönster. Det gäller att se det positiva i det negativa! 😉

Jag önskar dig en soft & skön söndag! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon sköna söndag!”

  1. Hej du underbara! Hoppas ni får en underbar söndag!trots fönstertittare hihi.. Tänk om du hade klivit ut i vardagsrummet i bara trosor, då hade han nog rammlat ner från byggställningen=) Idag ska vi ha kalas.. oliver fyller 1 år så här fixas det för fullt, har bakat och donat hela dagen igår och idag=)Kramar till dig och världens sötaste sjukling

  2. AnnaStina says:

    Hej söta du! Tack snälla 🙂 Ja, dessa fönstertittare är inte så festliga på en söndagsmorgon 😉 Längtar till de är borta! Annars får jag väl helt enkelt visa mig naken så de ramlar ner 😉 GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS på lilla Olivers 1 års dag! 🙂 Jag visste inte att du har en så liten baby, har fått för mig att de är större? (fråga mig inte varför, har bara trott det..). Lycka till med kalaset! Själv går dagen mest åt till att mysa med min sjuka lilla sessa som jag snart hoppas blir frisk igen så att vi kan resa till Sverige. Önskar er en jätte mysig födelsedag!! Kramar! 🙂 P.S när är det du fyller år??

  3. Tack =) Jag fyller den 21 oktober=)så det blir mycket kalas
    denna månad… Mysigt… När blir det sthlm igen då? kramis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *