Godmorgon sköna söndag!

Inspirerande & vackert kollage.

Phuket, söndag kl.09.40.

Godmorgon sweeties!

Jag somnade med pc´n i knä igår kväll då jag låg och tittade på TV4 Play (tack föresten snälla ni för tipset om Anytime!! ska fixa det). Först ut var Bonde söker fru (vilken drama!) och sen Ladie´s på Östermalm men det måste jag se klart ikväll, fick bara med mig typ halva…  Vilka underbara personligheter de har valt ut till den serien! Love it!!

Nu lyser plötsligt solen så jag ska passa på att pressa lite vid  poolen då Johanna är och leker med Dao, fast jag har en känsla av att hon kommer att hänga med mig ner så hennes saker är packade i väskan. Just in case… 😉

Önskar dig en MYSIG morgon!!

Feeelgood & kärlek till dig!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon sköna söndag!”

 1. Johanna says:

  Jag älskar play när jag bor i Norge. Har full koll på alla program. Håller med att karaktärerna på Ladies på Östermalm är så bra. I varje fall gillar jag Gaby och Grete.

 2. GBP says:

  TV4play är JÄTTEBRA:-)
  Vad tyckte du om bönderna då?

  http://healthaboveall.blogg.se – bloggar om livet efter en magsäcksoperation

 3. Caroline says:

  Hejsan!
  Skrev en förfrågan till dig i ett tidigare inlägg mn det var precis innan avresan till Thailand så jag förmodar att du inte hann läsa den. Efter 2 färdiga “paketresor” är vi nu redo att köpa flygstol och fixa eget boende i fantastiska Thailand!!! Det blir Phuket nästa gång och jag undrar om du har ngt område som du skulle rekommendera för barnfamiljer? Vi funderar på Bang Tao, jag har för mig att du har besökt Sungwing där?
  Tack för en härlig blogg och njut av semestern!

 4. Johanna-
  Jag har aldrig sett på Play tidigare för hemma i Oslo har vi TV4. Men – det är ju helt supert att ha om man missat något program och som nu, då är i Thailand där vi inte kan se TV4 🙂 Ladies på Östermalm är ett nytt favorit program !

  GBP-
  Jag tycker att de fått ihop ett ovanligt gäng karaktärer denna sessong 😉 Inget av valen var otippade (Johan + Amanda såg man att det klickade mellan redan på speed-dejten) och jag kan förstå att alla 3 girls lämnade den ena bonden för han var ju minst sagt lite speciell…. 😉

  Caroline-
  FÖRLÅT!! jag måste ha missat din fråga så BRA att du frågar igen! Mitt absolut bästa hotell-tips till er med barn är Sunwing Resort & SPA i Bangtao ! Jag & Johanna var där senast häromdagen och jag håller på att fixa ett blogginlägg med pics därifrån som jag lägger upp på bloggen imorgon så håll utkik! för där får du en bra bild av hotellet 🙂 Sunwing finns ju även i Kamala men jag gillar deras anläggning i BangTao bäst p.g.a. den direkta närheten till havet och att MiniLand ligger placerat centralt på området vid poolen. Sunwing BangTao känns lite mer exotiskt.. Ett helt annat hotelltips är Katathani Resort på Kata Noi Beach. Men ! den är långt ifrån lika barnvänlig som Sunwing. (här finns tex ingen barnclub i stil med MiniLand). Men resorten är FAB !! Lycka till med rese-planerandet! 🙂

  KRAMAR till er alla !! 🙂

 5. Caroline says:

  Tack snälla för tipsen! Ska Googla hotellen i kväll när sonen somnat:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *