Godmorgon sköna söndag!

168397-2795
Vi hade våra nya vänner på middag igår och här mumsar Johanna & Gustav på popcorn. Det var första gången Johanna smakade popcorn och hon tyckte det var jätte gott 🙂

Phuket kl. 08.50, söndag morgon.

Mitt hjärta väckte mig kl 06.45 idag och sedan dess har hon varit lika trött som mig så vi har mest softat och tittat på barntv och myst… och det har passat mig perfekt för jag har vaknat med en förfärlig huvudvärk idag som jag hoppas ska gå över blixt snabbt.

Kanske beror min huvudvärk på att jag inte kommer på pin-koden till min norska mobiltfn? Helt hopplöst… Den gick tom för batteri så den slog av sig själv och nu har jag ingen som helst aning om vilka 4 siffror jag ska knappra in? Ibland står det verkligen helt stilla 😉 men jag kommer helt säkert på den då jag piggnat till.

Men trots huvudvärk och saknaden av pin-kod så är jag övertygad om att det här blir en strålande dag! 🙂 Det ska jag se till för det är ju trots allt så att dagarna blir vad man gör dom till. 🙂

Nu ska jag hoppa i duschen och ta tag i dagen så här kommer dagens:

"När vi tycker synd om oss själva är det som om vi tar på oss en "offerkofta". Släng offerkoftan! Den är ful, den kliar och den sitter för trångt."
/Ur "En härlig bok".

Njut påsken! och du har väl inte missat min "glad påsk tävling"?! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon sköna söndag!”

 1. wadne says:

  bild på nadia (kenzas kompis) i min blogg 🙂

 2. Maria says:

  God morgon 🙂

  Jag tror att det är det livet handlar om, se möjligheterna istället för hindren, i allt från de små sakerna till de stora.

  Önskar er en härlig påskdag!

 3. josefine says:

  Hej söta! Jag smsade dig inatt till din norska, men då kanske du ej läst det. HOPPAS ditt huvud blir bra snabbt. Jag blev SÅÅ sugen på en walkinloset då vi var på en visning som hade en…men en dag 😉

  Önskar er en underbar dag med många skratt och mycket kärlek – det är NI värda. Vi saknar er!
  Puss o Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *