Godmorgon sköna söndag!

Allmänt


Johanna har på sig sina sköna byxor från Polarn & Pyret och sin nya klänning från H&M.

Å vad det är HÄRLIGT med söndag ! 🙂 Veckans "softar´" dag nr.1 ! 🙂

Och min dag startade dessutom med somorgon till kl. 09, men – jag vaknade runt kl. 06 också av att Johanna ramlade ur sängen. Stackars liten.. jag fick ont i hela mig.. och hon blev så ledsen.. Jag bullar upp med massor av kuddar så att det blir som en "mur" runt henne i stora sängen men jag hade inte gjort det nere vid fötterna och eftersom hon snurrar en hel del på nätterna så gick det som det gick… Men hon – och jag – somnade om blixtsnabbt igen så det gick fint 🙂  (men gissa om jag längtar efter den där nya sängen till henne).

Nu ritar Johanna för fullt här så det nya "måla" stativet från Ikea blev stor succé ! 🙂 Jag ska föresten "pimpa" upp det lite så jag lovar att fota och visa då det är klart.


Jag packade upp stativet inne i vardagsrummet igår men det ska självklart stå inne på Johannas rum.

Att rita är en klar favorit sysselsättning för Johanna så kanske bor det en liten konstnär i henne? Då kan hon måla dyra tavlor och försörja sin mamma på äldre dar 😉 hihi.


Ikea har ju bara de smartaste lösningarna för under stativet så fäster man en tjock pappersrulle så har hon ritpapper i lång tid framöver.

Nu ropar Johanna "titta" &  "mamma!" så bäst jag går och ser vad hon ritat för "verk". så här kommer dagens till er som får sitta stilla:

"Låt inte dina ögon dölja det ditt hjärta kan se…"

NJUT söndagen och softa maximalt!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon sköna söndag!”

 1. Amanda says:

  Vilken jättefin "dagens"! Ha en jättebra söndag 🙂

 2. Princess Jessica says:

  Darling,

  Vad gullig hon är där hon står och ritar.

  Precis ett sånt hade jag tänkt att köpa till min lilla sessa 🙂 Och precis som du – piffa upp det lite 🙂

  Sänghimmeln du är sugen på har min sessa i vitt. Den är bara SÅ fin tycker jag.

  Visst är det svårt att hitta inspirationsbilder på barnrum !! I know !! Jag har själv samma "problem". Kommer du ihåg att jag har frågat dig om lite råd 🙂 ? Så jag kan tyvärr inte hjälpa dig men vore innerligt tacksam om du ville dela med dig av dom bilderna du får 🙂

  Jag ska mejla dig en bild på sessans rum så kanske vi kan hjälpa varandra 🙂

  Önskar Er en happy dag !

  Krameli kram 🙂

 3. Madelene says:

  Vad duktig du är Johanna det blir nog en konsnär av dig.Hälsa mamma så gott.

  Kram Madelene(Landvetter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *