Godmorgon sköna söndag !!!!


Livet ska njutas !

Min darling väckte mig nyss och jag piggnade till så fort jag tittade ut för det vackra vädret är kvar ! Jag ser klarblå himmel och strålande sol, UNDERBART ! dessa "sommardagar" ska njutas för vips ! kan det vända och då vill jag känna att vi tagit tillvara soldagarna så – idag blir det också en lång tur ur .

Solen är nog bloggens största konkurrent… (= inget sittainneochbloggaväder) MEN ! jag lovar att jag ska ta igen bloggandet idag och presentera vinnarna av Kamille Mor & Barn + den fina tävlingen där 3 st vinner presentkort hos den inspirerande nettbutiken Nordljus.

   
Kamille Mor & Barn säljs i några veckor till så om du inte köpt den så är den mitt dagens tips! kos dig med den i solen idag (den kan tyvärr endast köpas i Norge). På bilderna får ni en smygtitt på 2 av de 24 sidor jag gjort i magasinet.

Idag tycker jag att vi ska njuta dagen och tänka på allt som är bra i våra liv för livet är, trots sina dalar (de kommer och går men lyckan består…) , som sagt amazing ! 🙂

HAPPY söndagmorgon !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon sköna söndag !!!!”

 1. Line says:

  Kommer Kamille mor&barn ut i flere nummer? Eller var det kun dette ene magasinet?

  Supert magasin by the way – og kjempefin blogg 😀

  Og GRATULERER så mye med brev i posten og oppstarten på butikken din! Gleder meg!

 2. Hej Line !

  Tack för din trevliga kommentar! 🙂 Kamille Mor & Barn var en "one shot" men man vet aldrig, kanske blir det en fortsättning.. Vi får hålla tummarna ! 🙂 Jag blir GLAD när jag läser att du gillar magasinet, TACK ! Carpe Diem ! Klem ! 🙂

 3. Älskar illustrationen – var har du hittat den? Grattis till dina registreringspapper, det ska bli så spännande att se vad du har att bjuda på, din smak är oklanderlig!

  Kram i solen/Petra

  PS. Jag återkommer till dig snart med korrektur, jobbar undan föf fullt DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *