Godmorgon solen!


Solen ger energi och lyser verkligen upp dagarna ! (bilden tog jag i lördags).

Idag strålar solen från en vackert klarblå himmel här i Oslo och det känns verkligen HÄRLIGT ! 🙂

Tyvärr så är mitt hjärta inte alls i form idag. Hon säger "jag är dålig…" och är väldigt matt men vem hade inte varit det om man har kastet opp en hel dag…  När jag ringde dagis på morgon fick jag veta att både en av fröknarna + ett barn varit hemma med samma sak så det är tydligen något som går och det var skönt att höra får då finns det en förklaring..

Just nu sover min lilla sessa och jag ska därför passa på att hoppa i duschen för när hon är vaken vill hon att jag ska sitta vid hennes sida hela tiden.

Önskar dig en LOVELY dag och du – tänk på att den här dagen är första dagen på resten av ditt liv ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Godmorgon solen!”

 1. pangis says:

  Härligt att solen skiner hos er för då kommer den hit om några dagar.. vi har mulet och snö just nu:-( Skvallret säger att Daniel da Silva ska skiljas.. trist skvaller dock.. kram och fin dag!

 2. Hej Pangis-

  Snö? den smälter helt säkert bort rekordfort! 🙂 Jag läste också att Daniel ska skiljas och såg rykten ang. han & Magdalena Graaf. Känns som att de ryktena kan stämma för när jag ser dem så ser de ut som ett kärlekspar! 🙂 önskar dig en flott dag! Kram 🙂

 3. Madelene(Landvetter) says:

  Hej.

  Vilken underbar måndag jag är ledig ocg solen skiner på blå himel.Skall i väg med Emma som skall klippa sig i dag.Hälsa lill prinssesan att hon kryar på sig.Vi har haft magsjuka på mitt jobb som bara går runt.Inget roligt.Ha en bra måndag.

  Kram Madelene

 4. Hej Madelene!

  Låter riktigt härligt med en ledig dag och jag önskar er ett mysigt frisörbesök! 🙂 Johanna hälsar och tackar för hälsningen! Magsjuka är verkligen inte kul så jag hoppas att hon blir frisk snabbt. (och att jag klarar mig…) Happy måndag ! Kram 🙂

 5. Ulle says:

  Hej!

  Vad skönt att hon verkar ha slutat kräkas iallafall!

  Hoppas hon kryar på sig snabbt. För att undvika att smitta andra och att det bara skall gå runt på dagis etc så är det viktigt att stanna hemma 48 timmar efter sista kräkningen/diarren! Det kan verka onödigt långt men det är faktiskt så att man smittar länge efteråt oxå. Sedan vi började köra denna regel på förskolan där jag jobbar har vi sällan fler än några enstaka fall varje gång någon har magsjuka.

  Krya på er

 6. amanda says:

  aw, så fin gumman 🙂

 7. Hej Ulle!

  Tack så mycket ! 🙂 Ja, Johanna har inte kastet opp sedan strax före kl. 18 igår så det går helt klart åt rätt håll. Önskar dig en härlig dag ! Kram 🙂

 8. pernilla says:

  Magsjuka ær bara usch! Min mamma sæger att man ska svælja 10 vitpepparkorn om dagen om man ær i riskzonen før att smittas av magsjuka. Sjælv ær jag skeptisk till om det hjælper, men sådana dær små knep kan ju faktiskt få en att inbilla sig att man går lite mer sæker.

  Hoppas lillan mår bættre snart!

 9. Randy says:

  Åh vad härligt att solen skinner, då kanske det är fint väder i Sthlm när jag kommer hem om 2 veckor 😉

 10. Agneta says:

  Tre plusgrader och snö som vräker ner så nå´n sol har vi inte!

  Jag vill tacka "nina nic" som hjälpte mig med butiken Accessorize som förstod vad jag menade trots mina tokiga stavning. Skall definitivt avlägga ett besök där på fredag!

  Kram till dig och Johanna

 11. pangis says:

  Jodå..det finns lite fog i ryktena om Da Silva och Magda.. 🙂 så kan det gå.. hoppas lilla gumman kryar på sig snart!

 12. Michelle says:

  vilken fin bild

 13. Va fin du var i håret på bilden! Hade du sovit med spolar?

 14. marie says:

  vilken härlig blogg du har 😀 jätte fina bilder med bra inlägg. Vill bara säga vilka ljuvliga lockar du har på den här bilden…använt värme spolar kanske? sköt om er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *