Godmorgon solfyllda söndag !

Allmänt


Hemma hos Lotta & Co hade jag på mig en tunika/klänning från Bik Bok (shoppad här i Luleå), tights från Thelin (finns hos Bolina i Stabekk), guldskor från Bruuns Bazaar och örhängen från H&M. Kolla in byråerna i bakgrunden, de heter "Snö" och är SÅ fina !

Ny dag och nya soliga stunder ! 🙂 Min darling väckte mig kl. 07 och jag har inte piggnat till ännu för igår blev det både en supertrevlig middag hemma hos Lotta & Co och utgång med brorsan så ja, det blev inte många timmars sömn men det¨var det värt för jag hade jättekul !

 
Tunikan/klänningen var ett "fynd": 399 sek !

Johanna sitter och leker på golvet med mormor och en massa smycken och jag ska hoppa i duschen nu. Sen måste jag äta lite så kroppen vaknar men för att vara helt ärlig så har jag mest lust på chips, dipp och massor med iskall coca-cola 😉

Önskar dig en skön söndag fylld av LYCKLIGA stunder ! 

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon solfyllda söndag !”

 1. Lovisa says:

  Så Fin tunikan var – men var den inte från Cubus ?

  Ha en skön söndag,nu skall jag äta frukost och deklarera :/

 2. Lovisa-

  Tack ! 🙂 Tunikan kommer från Bik Bok (visade en annan från Cubus häromdagen). Happy söndag ! Kram! 🙂

 3. Detsamma önskar jag dig!

 4. Emma. says:

  Kikar in =)

 5. Pernilla says:

  Tunikan var fin, men var VACKER DU var/är 🙂 Ni ser ut att ha mysiga tider! Kram Pernilla

 6. Nina says:

  Hej!

  Din blogg gör mig så glad! Måste bara säga att du var så fin i håret när du hade "rullat" luggen åt sidorna =). Jättefräscht!

 7. Julie says:

  Kjempefin tunika. Håper de har den i Norge også:) Så herlig med hvitt nå mot sommeren og huden blir brunere og brunere.

 8. Tusen miljoner TACK för fina kommentarer och komplimanger . De värmer ! 🙂

  Kramar !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *