Godmorgon soliga dag!


Johanna gjorde mig sällskap i provrummet på Zara igår. Om jag shoppade nåt? kanske det…. ska visa senare 😉

Phuket kl. 10.10, torsdag morgon.

Jag somnade till filmen trots att den var riktigt BRA igår… vår soffa är helt enkelt FÖR skön 😉 Men det var jätte mysigt att se film! ska berätta om den senare idag för nu pågår "beachstress" här. Badbussen går om exakt 20 minuter…!

Det ska bli LOVELY med en dag på beachen för vi har kanon väder nu på morgonen 🙂


Så här ser det ut nu, men man vet aldrig , plötsligt kan det komma regn på oväntat besök..

Njut dagen alla underbara, nu åker vi till beachen! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon soliga dag!”

 1. åh vad härligt med en dag på stranden. Njut av värmen! 🙂

 2. Ida says:

  Hej Anna-Stina!

  Tack för en jätte mysig blogg.

  Gillar verkligen din stil, särskilt när det kommer till inredning. Jag hoppas att ditt kommande projekt som vi har läst om här kommer att innebära mycket inredning och andra roliga saker. Vi ska snart flytta till en ny lägenhet jag och min sambo men kan bara inte bestämma vad vi ska ha för någon lampa i vardagsrummet. Har du något tips?

  Lycka till med ditt kommande projekt!

  Kram Ida

 3. Anonymous says:

  Ser att du ignorerar alla kommentarer du fått på inlägget där du lagt ut en bild där ett annat än ditt barn är naket. Tycker verkligen att du bör ta bort denna. Tänk dig själv hur flickans föräldrar lär känna ifall de ser detta ? Skulle DU tycka att det var okej att någon annan la ut en bild på en naken Johanna ? Tyvärr så finns det väldigt mycket äckliga typer ute på nätet, och vem vet vad de gör med såna bilder … usch. Så ta bort bilden nu! För lillflickans skull!

 4. Stina says:

  Så skönt med härligt väder! Här i Luleå är det mulet, har varit det i några dagar nu, vill också ha sommar som övriga landet! Du skrev i ett tidigare inlägg att ni snart åker hem, När då? Ha en underbar dag på stranden, jag ska passa på att städa i skitvädret. Kramar

 5. josefine says:

  Darling! HOPPAS ni myste med massa sol idag, som du vet satt jag @work =) Nu ska jag strax hämta Elian och så ska jag och E ta honom till øgondoktorn. Saknar er MASSOR hærhemma och længtar tills ni kommer. Pussa Johanna ifrån mig!

  KRAMAR

 6. Madelene says:

  Hej.

  Du som skriver att AnnaStina inte svarar på dinna inlägg vill bara säga en sak om du har så starka åsikter varför vågar du då inte stå för det du skriver och skriva ditt namn??????

 7. Klara says:

  Madelene, det var jag som skrev inlägget ovan, men namnet tycktes ramla bort. Starka åsikter å starka åsikter … det handlar om en liten flicka som publiceras naken på internet av en person hon knappt känner.

 8. AnnaStina says:

  Ni gör mig så glad med era kommentarer. TACK! 🙂

  Här kommer svar på frågor:

  Ida – det är jätte svårt för mig att tipsa om lampa då jag ej sett rummet? så du får gärna mejla mig en bild gizmolinas@hotmail.com .

  När det gäller bilden på nakna flickan så har jag absolut inte ignorerat det ni skrivit till mig, jag sitter bara inte vid min pc hela tiden och sista dagarna har jag inte hunnit med alla kommentarer. Bilden är i alla fall borta nu.

  Vi reser tyvärr hem väldigt snart, om ca 1,5 vecka.. kommer längta tillbaka! 🙂

  Kram på er! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *