Godmorgon soliga fredag !

Thailand 2010

Phuket fredag kl.11.00. Sol & +33 grader på vår terrasse.

Godmorgon mina bloggisar! Rise & shine!! It´s friday!! 🙂  veckans bästa dag! (fast här nere i Phuket är jag totalt dagvild..varje dag känns som helg 😉  Vi har varit uppe sedan 07.30 och jag har varit såååå trött på morgon att vi slappat inne i soffan fram till nyss men nu har jag duschat, fått på mig min solcreme + bikini och har landat ute på terrassen.

Min plan är att vi ska till beachen idag men den lilla prinsessan säger “jag vill inte, jag vill vara hemma och leka och äta god spaghetti i restaurangen” Hmm… jag ska nog lyckäs övertala henne… får locka med is /glass 😉 


Ballonger makes me happy!  🙂 och jag gillar den HÄR låten.

Nu ska jag packa strandväskan också får vi se hur det går med prosjekt “gone to the beach“, kanske åker vi strax?, kanske bloggas vi strax? Vi får väl se …

Jag önskar dig världens bästa dag & en amazing weekend! Nu kör vi freeeedag. Wiiiieee ! 🙂

Kategori: Thailand 2010 | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon soliga fredag !”

 1. Nilla says:

  Hoppas du lyckas övertala din lilla prinsessa till en dag på beachen. Med glass och lite mamma-list brukar det kunna gå att få sin vilja igenom 🙂 Ni kan ju ha lite hemmamys med spagetti på eftermiddagen ocskå.
  Hur det än blir, så önskar jag er en härlig fredag i solen.
  Kram!!!

 2. Hej! Ni ser ut att ha det riktigt mysigt, du å Johanna! trots att det inte är så länge sedan vi själva var där så längtar jag tillbaka! Jag får helt enkelt nöja mig med att kika på kort å drömma mig tillbaka. Har bl.a lagt upp lite shoppingbilder som du kan kolla in. Ha det nu riktigt bra! Kram M

 3. Hoppas att ni kommer iväg till stranden. Men å andra sidan, gör ni inte det idag har ni ju några fler dagar att hinna med det på 😉 Hoppas allt är bra med er och att ni har acklimatiserat er. KRAM Lotta

 4. fia says:

  Härligt med en dag på stranden .. Härlig sand och fina havet.
  Önskar er verkligen en trevlig fredag.
  kram .

 5. djaanii says:

  Hej!, du bara måste se/höra denna kille spela piano och sjunga, 12 år gammal. Jag har sjuk gåshud..

  http://djaanii.blogg.se/2010/may/talang-ut-i-fingerspetsarna.html

  Den kommer att göra din dag! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *