Godmorgon soliga höstdag!


Bilden är exakt 1 år gammal. Söta bursdagsbarnet och Johanna som var så liten då 🙂

Hipp, hipp, HURRA!! Gizmoprinsessan Kjerstin fyller år idag ! 🙂 Jag & Johanna önskar dig världens bästa dag fylld av gratulationer, lyckliga stunder, solsken & kärlek! 🙂  Njut dagen för den är din söta ! 🙂

Jag vill även passa på att säga GRATTIS till en till prinsessa, nämligen Jessica som fyllde år igår ! Hoppas att din dag blev allt du drömt om sötaste ! Jag tänkte massor på dig hela dagen men kunde tyvärr inte smsa eftersom jag tappat hela min tfn bok 🙁 så -. om du läser det här hoppas jag du smsar mig så att jag får ditt nummer ! 🙂

Nu ska vi skynda till dagis här så jag bloggar mer då jag är tillbaka hemma !

Önskar dig en fantastisk dag och dagens får denna lite små stressiga morgon kort och gott bli :

CARPE DIEM!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon soliga höstdag!”

 1. Nettisens says:

  Vilken superfin ballong…

  Grattis, grattis till alla som fyller år idag!

  Kram från Nettisens

 2. ge mig din bloggdesign plz! (A) jätte snygg ju 🙂 är det du som gjort den? =) Hur är det? 🙂

 3. Åsa says:

  Hehe vill också ha en sådan ballong 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *