Godmorgon soliga & kyliga lördag!

Allmänt

168397-1405
Johanna sitter och trycker på mormors dragspel på morgonkvisten. Eftersom det är så kyligt här uppe i norr på morgon så inviger hon sin nya Hello Kitty tröja idag så nu blev den precis den "morgonmys" tröjan jag tänkt att den skulle bli 🙂

Å vad det är U N D E R B A R T  att få vakna och kunna SE UT!!!! Jag vet, det är ju helt normalt att man kan göra det för alla er andra, men inte för mig som lever bakom plast sedan i maj månad… Så idag riktigt njuter jag av den vackra soliga sjöutsiken. Det "öppnar sinnet" och ger energi! Helt lovely!! 🙂

Också är det ju lördag och bara det i sig är ju underbart!

Nu leker hjärtat med mormor och jag ska passa på att hoppa i duschen och fixa håret och göra mig klar för dagen så att vi hinner ut på stan innan allt stänger.

Jag önskar dig en underbart härlig lördag fylld av lyckliga stunder & glada skratt! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *