Godmorgon soliga lördag!

 

Dagens tänkvärda! Gå dina egna väger och lyssna mer på dig själv än på andra…

Godmorgon mina vänner!

Jag valde att njuta min dag kväll igår istället för att besvara negativa kommentarer och på morgon känner jag mig så fylld av positiv energi att jag lägger allt fokus på alla fina peppande kommentarer jag fick igår. Tusen tack!! 🙂  och till er som har så mycket negativt att säga till mig:

Min blogg är en feelgood oas där ni får följa mina dagar. Kläder & mode är min passion som jag dessutom har förmånen att jobba med och jag älskar det ! 🙂  Jag hade min första praktik i skolan på H&M. Då var jag 14 år och sedan den dagen har jag vetat att det är kläder & kundvård jag vill jobba med och jag insåg också att om jag ska kunna köpa mig de ting jag vill ha så måste jag jobba ihop mina egna pengar så : som mest hade jag 3 parallella jobb då jag var runt 19 år. H&M på dagen, Mc.Donalds på em och Filmstaden / SF Bio på kvällen. Jag är dessutom en person som väljer att fokusera på positiva ting och ja, jag är nog född med glitter i mina vener 😉

På resan genom livet väljer jag att ha så kul som jag bara kan och jag älskar att jag har min blogg som hjälper mig att hålla fokus på positiv energi dagar då jag tycker att livet är skit och jag egentligen bara vill dra täcket över huvudet.  Vi har bara ett liv och ingen av oss vet vad morgondagen bjuder så jag tänker  fortsätta att leva min passion och att förgylla mina dagar med FAB ting och jag kommer att strössla min blogg med bilder från kul happnings för det är helt enkelt sån jag är och det är sån den här bloggen ska vara. Take it or leave it! 🙂

 Nu ska jag fånga dagen! Solen strååålar från en klarblå himmel och det ger mig massor av härlig energi!  Dagen bjuder på balett (min tur att köra girlsen, vi kör varannan gång) och sen vet ni ju vad jag ska göra: fixa kontoret. Men – jag har ett kul uppdrag till veckan som jag behöver plocka till så det blir kanske en runda i butiker också.

HAPPY lördag! 🙂

P.S om jag vill ha mode köper jag VOGUE, vill jag ha nyheter läser jag Aftenposten eller Dagens Næringsliv. Samma gäller med bloggar så välj blogg efter intresse. Jag har tex aldrig blivit arg på Dagens Næaringsliv för att de inte uppmärksammat senaste nytt från fashion week för jag förväntar mig helt enkelt inte att de ska skriva om det.

KrAmAR!  

Kategori: Allmänt | 38 Comments

38 responses to “Godmorgon soliga lördag!”

 1. Malin says:

  Mycket, mycket bra sagt!! Tack igen för underbart inspirerande blogg som ger mig positiv energi och inspiration!! Kramar

 2. Kari says:

  Negative kommentarar synst eg du bør heva deg over! Hugs at du er til inspirasjon for så utruleg mange der ute, og at det er maaange av oss som er innom fleire gonger dagleg nettopp for å henta litt av all din positive energi:)

  Mvh
  Kari

 3. Annie says:

  🙂 Väl talat Anna-Stina! Kram!

 4. Godmorgon kära solstråle! Bra rutet!! :-)Du har en underbar feelgood blogg och jag blir alltid på bra humör härinne. Hoppas att du får en fin dag. kram

 5. Unni says:

  Kloke ord:) Helt frivillig å lese blogger! Og jeg elsker din:)

  Ha ei kjempefin helg! Klem Unni

 6. Ingela says:

  Mkt klokt sagt! Jag läser din blogg för att den gör mig glad och jag har aldrig tvivlat på din värme eller intelligens 🙂 Jag beundrar din drivkraft och förmåga att se glädjen i livet, och det är den som får mig att komma in här dagligen – för egentligen är jag minimalt intresserad av mode 🙂

 7. Sola says:

  Gooood lørdag til deg!!! Du er en underbar inspirasjon!! <3

 8. Mimmi says:

  Även jag håller med…väldigt klokt och bra sagt !! Jag älskar din blogg, den gör mig alltid glad att läsa. Jag tittar in här varje dag, minst en gång om dan 🙂 Jag beundrar dig på många sätt, och du verkar vara en underbar person !! Ha en härlig dag 🙂 Kramar från Mimmi

 9. Line says:

  Så utrolig bra skrevet!
  Kjenner at jeg digger deg allerede;)
  Akkurat funnet frem til din lekre blogg og her tror jeg nok at jeg skal kunne hente masse mote-inspirasjon!!

  Klem Line

 10. Marie says:

  Jeg elsker også bloggen din og syns du skriver herlig. Men trist at det i blogg verdenen ikke skal få lov til å være uenig i enkelte innlegg. Jeg drakk også champagne i går og brukte penger på nye klær. Samtidig var tankene mine alltid et annet sted. Jeg har gode venner boende i Tokyo. Det jeg savner er kanskje litt mer empati, tror det hadde gjort bloggen din enda mer ekte. Men er det bare luksus og overfladiske saker som forgyller din hverdag, så er dette selvsagt ditt valg. Men i går mistet du en leser, og jeg har vært med deg siden begynnelsen. Og til dere andre dette handler ikke om hverken netthat el misunnelse. Jeg har brukt La Mer og LV vesker i over 10 år ( det er tydeligvis dette som måles i lykke hos dere lesere). Lykke til!!!

 11. FruSofie says:

  Bra skrivet!!!

  Bloggar tittar man in på för att man vill läsa om personligt och sedan finns ju de stora tidningssajterna för att kunna läsa världnyheter!
  Bra att du fokuserar positivt.

  Kram till dig, hoppas du får en underbar Lördag <3

 12. Karin says:

  Hej! Bra svar på alla tråkiga kommentarer. Det är precis som du skriver, man väljer det man vill läsa. Jag läser din blogg för att bli glad och inspirerad, inte för att läsa om allt hemskt som händer i världen. Stå på dig och fortsätt i samma anda som du alltid gjort!

  Kram

 13. Eva B says:

  Bra inlägg! Det är bedrövligt hur vissa människor tror att dom kan bestämma hur andra skall ha sin blogg. Ni borde skämmas!
  Om jag inte gillar en blogg så slutar jag givetvis att läsa den. Enkelt! Bloggtroll kryp in under era stenar igen!

 14. Lena A says:

  Bra skrivet A-S, jag tycker din blogg är helt underbar och har följt den läänge!
  Jag gillar att ditt liv är så annorlunda mot mitt. Att få följa en helt annan vardag än sin egen tycker jag bara är inspirerande och kul! Unnar dig en FAB lördag, själv ska jag tillbringa min i globen för att lyssna på.. ja du vet 😉 Kram

 15. Jannikw says:

  Kjære Anna Stina!
  Du gjør en fantastisk jobb med bloggen din, jeg gleder meg til å titte innom deg hver dag. Det er vanskelig å forstå at enkelte kan være så usympatiske at de skriver lite hyggelige ting. Godt at du er en selvstendig, voksen og sympatisk jente som klarer å heve deg over disse kommentarene. Men så klart det gjør noe med en …uansett. Fortsett det flotte arbeidet ditt, og kos deg med nydelige lille Johanna. Jeg har to sånne “nydlinger” jeg også:-) Gleder meg til å se bloggen din videre:-)

 16. Hejja dig!

  Solen skiner här i Uppsala och jag skall snart ut och njuta ev en promenad. Är barnfri då mannen åkt till vårat torp med tjejerna! Skall ta till mig dina fina ord och fira en fin dag!

  KRAM på dig du fina peppande kvinna!

 17. Nadja says:

  Håller med Marie helt. För att en blogg ska kännas feelgood behövs lite medmänsklighet och empati. Jag skrev ju i förra inlägget att det är helt OK att ägna en blogg åt glitter och glamour. Men något fattas när man inte ens för ett kort ögonblick kan sätta det åt sidan, och skriva några rader med empati för människor i kris. Det skulle ge din blogg så mycket mer värme.

  Förstår inte vad alla dina jobb har med saken att göra? Man kan älska kläder och mode, men även kunna visa en annan sida, någon enstaka gång ibland.

 18. Irene says:

  You go girl, det er akkurat derfor din blogg er så genial – den oser av positivitet og gladhet. DET er det som er verdt å fylle dagene med, en blir rett og slett lykkelig av det.
  Takk, Anna Stina. Carpe diem og NYT helgen; ) Klem Irene

 19. Susanne says:

  Go Girl! Fortsatt med va du ar bast pa – ge inspiration!!!
  Kram fran Rivieran

 20. Sessan ☆ says:

  ” P.S om jag vill ha mode köper jag VOGUE, vill jag ha nyheter läser jag Aftenposten eller Dagens Næringsliv. Samma gäller med bloggar så välj blogg efter intresse. Jag har tex aldrig blivit arg på Dagens Næaringsliv för att de inte uppmärksammat senaste nytt från fashion week för jag förväntar mig helt enkelt inte att de ska skriva om det. ”

  Så jäkla bra skrivet!!!!!

  Ha en FAB dag helt enkelt. Solen strålar ju så klart vi skall vara HAPPY!

 21. Barbro says:

  Hei s0lstråle 🙂

  Du er fantastisk så ikke bry deg 0m andre s0m er negative!!
  Er inne her 2-3 ganger pr. dag f0r du fyller mine energi-lagre, 0g gir meg masse inspirasj0n i hverdagen <3

  F0rtsett s0m du alltid har gj0rt, bare elsker bl0ggen din 🙂

  Ha en fantastisk lørdag!!! Her skinner 0gså s0len fra en knall blå himmel, bare å nyte en perfekt dag 🙂

  ~~S0lskinnsklem Barbr0~~

 22. Nicky says:

  Egentligen är det synd om dom människorna som tar sig tiden att skriva negativa kommentarer i andras bloggar. Tänk så bittra och avundsjuka dom måste vara, det är lite sorgligt. Forstätt du med din FAB blogg. Du är en stor inspiration källa för mig och för många andra!

  Önskar dig en underbar solig lördag! Kram/Nicky

 23. chatarina says:

  Hej!! Jag läser din blog varje dag och vet att du inte bara är lyx och shopping ( som många skriver)Såklart tänker du på de drabbade i Japan..som alla människor med empati gör..och många förstår inte att en blogg är bara EN sida av en människa..inte på långa vägar ALLA sidor..fortsätt som du gör..för du är FAB. Kramar ifrån Gävle

 24. Lena says:

  Hei Anna-Stina.

  Det er så bra at du prøver å overse alt det negative som skrives av kommentarer til deg.
  Det er disse som har store fritids problemer og hele tiden må trykke alle andre ned bare for de selv ikke har det så bra selv, veldig dårlig gjort!! IDIOTER!!

  Jeg må takke for en toppen blogg, er inne flere ganger om dagen og like spennende hver gang jeg går inn:) Og jeg har vært heldig å få møte deg 2 ganger og du stråler like mye IRL som på din blogg og din happiness smitter over på andre :)Fortsett slik.

  Til sommeren venter vi en liten Prins og jeg vet du har skrevet noe om tips og pics om et barnerom til en prins tidligere men husker ikke når det var og prøver desp å finne det på bloggen din, så om du husker hvilken måned det var eller om du kunne ha lagt det opp igjen en dag så hadde det vært supert 🙂
  Ha en strålende helg med dine.
  Kram Lena

 25. kerstin says:

  jag har sagt det i andra bloggar och jag säger det här nu….. ska man hårddra det är ju bloggskrivandet en typ av dagbok för bloggaren…vem katten har rätt att tycka till om vad som skrivs i en dagbok….?det är ju “privat”och ens egna tankar och funderingar.Kanske inte alltid så att man går runt och tänker på stora hemska händelser med sig själv….men man är nog klart medveten om det som händer utanför sin egna lilla värld. Var och en har ansvar för sitt eget liv …ingen annan.

 26. Kristine says:

  Flott skrevet og flott dagens “bilde”. Alle vet at dette er en feelgood blogg og ingen politisk blogg. STÅ PÅ!!Du er flott:)
  Kristine

 27. Leda says:

  Bloggen din er super, fortsett med den akkurat slik du gjør!!! Vi vet alle at du har bøttevis av medmenneskelighet og empati!! Og håper virkelig disse tragiske personene finner noe annet å ta seg til, her inne dummer de seg bare skikkelig ut!! Klem

 28. Hej Fina Du!

  Där satte du huvet på spiken, bra skrivet.
  Jag är så glad att du sprider glitter och positivism – det smittar verkligen av sig!
  Önskar dig och familjen en fab lördag med balett och mys. Jag antar att det blir “melloafton” hemma hos dig också – spännande att se vem som vinner.
  “Säk inte efter lyckan – den bor redan i ditt hjärta”.
  Soliga vårhälsningar,
  Lena

 29. Linda says:

  Happy lördag till dig med Anna-Stina. Du gör helt rätt i att ignorera negativitet. Kram!

 30. Emma says:

  Önskar också lite mer värme i din blogg. Jag är trött på att höra att man är bitter/avundsjuk bara för att man inte tycker precis som du. Det är bara gammal skåpmat!

 31. susanne l says:

  äh bry dig inte om de negativa det är en liten klick o kan ge mig sjutton på att det är samma pretto msk som skriver sönder familjeliv dom har helt enkelt för mkt tid.

 32. Angelica says:

  You go girl! Instämmer med alla tidigare inlägg! Din blogg är en underbar verklighetsflykt, och du gör ett strålande jobb med att förmedla din passion och glädje.

  Kram
  A

 33. Camilla says:

  You fab girl!!!
  1:a gangen jag skriver, trots att jag last din blogg flera ar!
  Maste bara saga att det du har skrivit har ovanfor ar sa bra skrivet och du har helt ratt i dina tankegangar!
  Kraaam!

 34. Charlotta says:

  Varför blir det så stora reaktioner på någon som är glad, lycklig och som utstrålar så mycket positiv energi? Antagligen för att du Anna-Stina har det som många andra vill ha. Så istället för att vara glad att få ha en så härlig blogg att läsa letar några få missunsamma efter det negativa. I en värld med så mycket olycka kan vi väl ta vara och vara glada för det positiva som finns? Till dig A-S, som inspirerar mig och som ger så mycket av dig själv i din blogg!

 35. Jonas says:

  Du är ju världens bästa energiknippe och har så varit sen vi lärde känna varandra 1993 😉

  Kram!

 36. Anna i Kalix says:

  Så bra skrivet! 😀
  Jag är så glad att jag “snubblade in” på din blogg för ett tag sedan…

  Önskar er en trevlig lördagskväll!

 37. elin says:

  Tusen takk for en super blogg!! Stå på!!

  Klemmer 🙂

 38. Carina says:

  Skjønner godt hvordan du føler det selv om jeg ikke har fått med meg forløpet her. Leser ikke bloggen din hver eneste dag, men stikker innom og leser da gjerne flere innlegg. Jeg besøker ikke bloggen din for å føle et samfunnsengasjement for det forventer jeg ikke å finne her. Det kan jeg finne i andre blogger. Jeg suger til meg din utrolig positive energi og fantastiske livsglede. Vi deler dessuten noen interesser som du vet:)

  Dersom en blogg ikke gir en noe er det bare å finne seg en ny. Negative kommentarer fører jo ikke til noe positivt i hverdagen uansett. Det er frivillig å lese samt kommentere. Skal vi lesere bestemme hva forfatteren skal skrive?

  Klem
  C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *