Godmorgon soliga lördag!

Allmänt

168397-1333
Mitt hjärta visar fram sin leksaks mobiltfn.

Natten blev riktigt bra! 🙂 Hjärtat vaknade bara ett par väldigt korta tillfällen och vi har sovit till kl. 8, legat och myst och har nu nyss stigit upp.

Jag är lite osäker på hennes form, märker att hon fortfarande bara vill vara nära mig så det här inlägget blir kort för hon står brevid mig och vill upp i min famn. Skriver mer senare!

Önskar er alla en underbart härlig höst lördag! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon soliga lördag!”

  1. Emma says:

    Herregud vad hon är söt! Som en liten prinsessa 🙂 Hoppas hon kryar på sig! Mitt lilla hjärta fick ett krupp-anfall förra veckan & det var fruktansvärt, men nu är hon pigg & alert igen! Önskar er en trevlig dag!

  2. AnnaStina says:

    Åå tack snälla! 🙂 Ja, hon är allt en liten prinsessa mitt lilla hjärta 🙂 Och bäst av allt är att hon är SÅ mycket bättre idag! Det känns fantastiskt för det var jätte jobbigt att se henne så matt & dålig igår. Uff, ett krupp-anfall låter mindre bra.. 🙁 Skönt att höra att hon är piggelin igen! Önskar dig och ditt hjärta en underbar weekend! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *