Godmorgon soliga måndag!

Allmänt


Perfekt text att starta en måndag med!


Jag & Johanna den 30:e juni för exakt 1 år sedan. Vi hade besök av min galavän Jonas.

Så har vi en ny vecka med nya möjligheter igen! 🙂 och den här veckan har jag en hel del på min "att göra" lista, bl.a. att fixa det där garderobkaos som berättade om igår, också måste jag fixa några hyllor till Johannas rum så att leksakerna kommer bort från golvet. Det är verkligen SÅ kul med "interiörprosjekt" så detta blir en BRA vecka ! 🙂

Jag vaknade föresten FÖRE Johanna idag och det är inte vanligt 😉 men klockan var 8.30 då och Johanna vaknade bara en liten stund senare.


Krya på dig Charlotte.

Den första nyhet jag möttes av på morgon är att allas vår "Hero" Charlotte Perrelli kollapsat ?! Uff, jag tycker jag verkligen synd om henne och håller tummarna för att hon inte är sjuk. Det spekuleras i att hon är "utbränd" och det får mig direkt att tänka på det år då jag själv var hemma med den diagnosen så jag hoppas av hela mitt hjärta att hon inte är det för det önskar jag ingen att vara…..  Men det är en "story" som kräver ett helt eget inlägg vid tillfälle.

Nu ska vi fixa frukost här så "have a nice day"! 🙂  och här kommer dagens:

"För att kunna lyckas behöver vi våga misslyckas"
/Ur "En härlig bok".

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon soliga måndag!”

 1. Madelene says:

  Vill önska en trevlig Måndag till dig och din lilla prinssesa.Kram på er.

  Madelene(Landvetter)

 2. Ha en underbar vecka och lycka till med alla interiör projekt.

  Kram från Nettisens

 3. Hanna says:

  Tittar in och önskar er en ny härlig vecka! Visst är det mysigt att ha lite inredningsprojekt på gång – vi planerar för fullt renovering och inredning av vårt hus vi köpt.Kram/Hanna

 4. Hoppas ni har en skön måndag!

 5. AnnaStina says:

  TACK så jätte mycket för era trevliga kommentarer! 🙂

  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *