Godmorgon soliga onsdag !


TACK mina kära bloggisar för att ni lyser upp mina dagar !

Å vad HÄRLIGT med en ny FRÄSCH dag !!! 🙂 Solen tittar fram och här hemma har familjen precis blivit komplett igen och Johanna springer runt med nya fina hårspännen i håret. Det finns SÅ mycket söta hårpynt i Thailand ! (jag kan gå helt bananas… ) och FINA kläder, bl.a. ett favorit märke som Johanna fick några plagg ifrån . Ska fota och visa då hon har de på! 🙂


Idag får vi lufta solbrillerna igen 🙂  (bild från visualize.us)

TUSEN MILJONER TACK för alla FINA , peppande , smickrande och upp-piggande kommentarer som jag fick igår! 🙂 Nu är det POSITIV energi som flödar igen och det känns underbart för det är så det ska vara. Ni är FANTASTISKA som skiver så mycket fint till mig, TACK !!! 🙂

Det är ONSDAG idag och nu köööör vi !!!!!!  Wiiieee !

KrAm! ♥

P.S jag ska svara på alla frågor jag fått sista tiden så fort jag får tid ! och jag var tidsoptimist igår så : dodde.se vinnaren + ny tävling startar snart….  Och – den söta Hello Kitty nattlampan hittade jag på en butik på Grünerløkka som inte ens har ett namn.. ni vet en sån där butik där det står -50% på 100 neonfärgade plakat och man inte helt vet om butiken är stängd eller öppen från dag till dag 😉 

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon soliga onsdag !”

 1. Ha en HÄRLIG Onsdag

 2. Va bra att du har skakat av de dumma kommentarerna! Ha en skön dag!

 3. Hej! Strunta i dumma kommentarer så gott det går. Jag är sker på att din blogg ger glädje till väldigt många:)Keep up the good work!

 4. Mimmi says:

  Det är väl så att har man en öppen blogg så behöver man ha lite is i magen eftersom man kan få vad som helst för kommentarer :-).
  Och så elaka tyckte i alla fall inte de var …..det meste berodde nog på bilden!
  Och lite tips om det ena och det andra kan väl vara bra att få!

 5. finacarina says:

  Du är bäst!
  kram Carina

 6. Karin says:

  Tack för att du lyser upp min dag!

 7. stina says:

  Hej,
  Din blogg är underbar att läsa, fortsätt fortsätt- du ger SÅ mycket energi, positivitet och inspiration!
  Jag gissar att många är såå avundsjuka på att du njuter och har roligt när du arbetar och inte tycker det är trist och jobbigt att jobba som så många andra som valt "fel" jobb.

  Keep up the good work girl 🙂

  KRAM

 8. Jenny says:

  Hej. Jag läser din blogg varje dag och väntar med spänning på allt fint & roligt du har att visa & berätta. Du är en stor inspiration och glädjekälla. Önskar dig en finfin dag!

 9. Christina says:

  Hej

  Jag har inte innan kommenterat hos dig men nu gör jag detta. För ett tag sedan blev jag sjukskriven efter att ha haft alldeles för mycket runt mig. Bara 25 år. Ibland har det varit svårt att komma tillbaks på banan igen. I början var värst, jag önskar ingen annan den ångesten och det måendet. Men dag för dag har jag börjat hitta mig själv och vad jag vill göra, även om det är något steg tillbaks vissa dagar. Som denna. När jag tvekar på mig själv, utan anledning.

  Ursäkta för lång kommentar, men jag vill verkligen säga det här. Jag började idag fundera över och skriva ner vad jag har som jag är extra tacksam över. Jag har fysiska hälsan, familj och vänner, ambitioner, mål, drömmar. Och din blogg. Jag sitter och ler, jag känner mig peppad, jag tar mig för dagen bättre efter att ha börjat den härinne.

  Så sitter jag här och funderar, tänk om du visste? Hur mycket det här betyder för mig. Hur mycket jag uppskattar din blogg och hur den påverkar mig positivt. Så, nu sa jag det. Så du vet.

  Trevlig Onsdag, och all lycka. Jag hoppas jag kommer ända fram och når mina drömmar, så som du verkar ha gjort. Kram. Nu fick jag en tår i ögat också, haha, ursch töntig man är..:-)

 10. Charlotte says:

  Saknar dina inlägg när du har mycket att göra på dagarna 🙂 Är nog beroende!
  Hoppas ni snart är hemma från dagis och att du har massa härliga inlägg att inspirera oss med!
  Kramar!

 11. Anonymous says:

  Tala om tur när det gällde Nattlampan……bara ramla på den sådär! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *