Godmorgon soliga onsdag!

Allmänt


Dagens tänkvärda: allt går, vissa saker tar bara lite längre tid…

HAPPY onsdag vänner! Status här hemma hos oss just nu är att Johanna ligger och myser framför morgonTV och själv gör jag mig klar för dagen. Vi ska alldelens strax hoppa in i bilen och köra 1: till dagis, 2: till fotostudio. Jag blir i studio hela dagen idag och gör ett jobb med en modell som kommer flygandes från Danmark.  Ni kommer att kunna se resultatet av dagens jobbing i Kamille i slutet av september 🙂

Jag har en fullspäckad jobbdag imorgon också och sen, mina vänner, väntar en weekend med BRÖLLOP. Det ser jag verkligen fram emot!

Önskar dig en FANTASTISK dag!!!

P.S i kväll ska ni få se pics från den sista visningen jag var på i Cph: By Malene Birger 🙂

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon soliga onsdag!”

 1. June says:

  Hei! Så fin "dagens" du hadde igår:)
  Lurte på hvilket merke det er på vognen til Johanna?

 2. Anonymous says:

  Hei! Vet du når Kamille Mor og Barn kommer ut?
  Ha en fin dag! 🙂

  Hilsen -A-

 3. camilla says:

  Hei hei;)
  Kjempe fint sjal du har på deg. Hvilket merke er det? Super mye fint du har tatt bilder av i cph. Leser bloggen din hver dag. Er helt avhengig:)Ha en super dag.

 4. Sara says:

  Lycka till med er photosession. Ha en bra dag!

 5. Åsa says:

  Å vilka fina kläder du hade igår…eller du har alltid fina kläder.Blir så inspirerad!

 6. åh, vad kul med brölopp! ha en bra kväll!:) kram

 7. Elisabeth says:

  Hei! Lurer på hva dukkehuset til Johanna heter og hvor det er shoppet? Klem! Så fin du var i dag!!

 8. ElinH says:

  Jeg skal også i bryllup i helgen! Men, jeg har ingen kjole. Ønsker meg en lignende du hadde i et bryllup tidligere i sommer 😉

 9. S!! says:

  du är så positiv o härlig !

 10. Josefine says:

  Hoppas du haft enhärlig dag! Kram!

 11. Therese says:

  Tack för du sätter lite sprätt på vardagen! Du får mig riktigt inspirerad. Håller på att starta upp mitt eget företag som är precis i startgroparna. Det är så härligt att läsa din blogg då din glöd verkligen smittar av sig.

 12. Josefine says:

  Hej min darling! Hoppas ni haft en fin dag och att du snart får landa lite. Men jag vet du njuter och får energi av att skapa så jag tycker du ska köra på MEN även äta och dricka ordentligt och försöka SOVA lite då och då 😉

  Jag finns här för luchdejter då det lugnat sig eller du har en lucka. Jag hämtar ganska ofta på dagis så är du på red kan vi ju ses om du hinner!

  Puss & Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *