Godmorgon soliga onsdag!

Dagens interiörbild & tips.


Jag tycker att Lexingtons säng-gavel + sängbord är så fina! också älskar jag alla tavlorna på väggen.. (alla bilder kommer från SkönaHem).

Mina kära vänner! Det känns helt FANTASTISKT kul att kunna blogga normalt igen ! 🙂 och dagarna utan bloggen fick mig att inse hur GLAD jag är i Gizmolinas.

Idag bjuder Oslo på strålande SOL och en riktigt kylig morgon och i min kalender står det att jag ska iväg på möten på redaktionen också har jag en del att blogga ikapp (bl.a ett par tävlingar..) så: bäst jag kör på här nu så att jag hinner så mycket som möjligt.

Jag bjuder er på ett otroligt FINT hemma-hos reportage hos ingen mindre än ägaren till LexingtonCompany. Jag bara älskar deras hem och hoppas att du ska bli lika inspirerad som mig av att se bilderna. ENJOY ! 🙂


Fräscht KÖK som påminner väldigt mycket om det kök jag hade i den lägenhet där jag bodde med min x-mann. Inredningen såg faktiskt nästan exakt likdant ut !


Gillar alla fönster… och kronan över bordet ! Ljus & vacker matplats.


Snyggt helt enkelt ! 🙂


Hela hemmet är verkligen smakfullt inrett.


Underbar uteplats, självklart med duk etc från Lexington.

 
Här ser ni huset och den DUKTIGA grundaren och VD´n för Lexington Company: Kristine Linde (50 år). Hon inspierar mig med sin framgång ! Och visst är det coolt att Lexington är SVENSKT ! (många tror ju att det kommer från USA… )

Nästa vecka kommer jag att kicka igång en TÄVLING i samarbete med Lexington så om du gillar deras stil så får du inte missa den ! 😉

Jag känner mig laddad för att ta tag i dagen nu så mina vänner: NU kööör vi !!! 🙂

KrAm! ♥

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon soliga onsdag!”

  1. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

    Blir nog till att köpa senaste Sköna Hem. Sååå fina bilder på ett sååå vackert hem!

  2. Areyanna says:

    Jätte vackert! Gillar det ljusa vita härliga exteriörerna å inredningen=) Tasteful å härligt å vila ögona på helt klart=)

  3. Kerstin says:

    Hade ingen aning om att Lexington var svenskt…wow! Supersnygga bilder hur som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *